Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmuszę go jakoś

Jak namówić chłopaka na strap on?????

Polecane posty

Gość zmuszę go jakoś

strasznie się opiera :O

Gość zmuszę go jakoś
Strap-on dildo to wibrator/sztuczny członek przypięty do pasa/majtek, dzięki którym kobieta może zagrać role dominującą

Gość zmuszę go jakoś
Myślałam, żeby użyć podstępu i siły :classic_cool: Później pewnie i tak by się mu spodobało :classic_cool:

Gość niewolnik232323
jesli sa jakies chetne pocwiczyc ja moge sie oddac tak Kobiecie jestem z warszawy mam 25 lat strap-on zalatwie jakby co to moj email niewolnik2323@wp.pl

Gość heartbreak high 2010
o niewolnik a jesteś przystojny?? bo ja też z wawy , mam 20 lat i chcę wsadzić facetowi ale mój chłopak nei chce, a zgodziłbys sie na fisting?

Gość heartbreak high 2010
do góry bo mam potrzebe seksu

Gość spiderr
Jak namówić kobietę, jeszcze gorzej. Ty możesz go przywiązać i spróbować a ja co mam się sam przywiązać i czekać że może ona w końcu to zrobi:( Jak jej to wytłumaczyć żeby jej nie zrazić i nie zranić a żeby mnie dobrze zrozumiała. Chciałbym pobawić się z swoją żoną strap on, choć nigdy tego nie robiłem :(

Gość Pablor
Jakbyś nie dała radę go namówić to ja chętnie Ci pomogę spełnić marzenie ;). Tak się składa ze mam to czego potrzebujesz i chętnie się tak zabawię ^^. Mam 24 lata.

Gość wlasnieon
ja nigdy nie pozwolilbym wlozyc sobie czegos do tylka On tego nie chce i juz zostaw go jak Ci nie pasuje

mówić chłopaka na strap on????? 12:04 zmuszę go jakoś strasznie się opiera zmuszę go jakoś Strap-on dildo to wibrator/sztuczny członek przypięty do pasa/majtek, dzięki którym kobieta może zagrać role dominującą hahahahahahahah A wy oboje luvivie i macie juz umowione role domminujacego i niewolnika w lozku czy wpadlas na ten pomysl spontanicznie???? :-P :-P

Gość Twój stary to jest kapitalny
Strap-on dildo to wibrator/sztuczny członek przypięty do pasa/majtek, dzięki którym kobieta może zagrać role dominującą Pojebało Cię ! to chore

chore? trudno, niech się nastawi na dobrą zabawę i wibracje w kiszkach

zakładaj, włącz obroty i dryluj, jak się dobrze wkręcisz bez lubrykantu, to już nie ucieknie, a wtedy wibracje na maks i rodeo!!!

Gość haah, no panowie wykażcie
się, jak kobieta mówi że nie chce anala to gadacie że facet pójdzie do takiej co mu da, albo, ze jest dziwna, mało otwarta, że to też przyjemność, że nie rozumie partnera, że trzeba spróbować żeby wiedzieć, ze się nie chce, nie potraficie zrozumieć, ze "kobieta nie chce i już" stymulacja prostaty też jest bardzo przyjemna podobno:classic_cool:

Gość Bzzzzt
No bo jest :P i mówię to jako hetero, gdyż już próbowałem tego z dziewczyną.

Gość PetriFemboy
Ja ubóstwiam kobiety które lubują się w dominowaniu swojego chłopaka analnie (^__^)

Gość gość
jak namówic faceta? Prosta sprawa: na pewno marzy mu się seks analny, więszkosc facetów chciałaby spróbować. Powiedz, że ok, ale najpierw Ty go w*****asz w tyłek :)

Gość pitt
ja tam uwielbiam takie zabawy kiedy jestem uleglym pasywem dla dziewczyny ze strapem :) jesli ktoras chce sprobowac.... zapraszam :)

Gość pitt
pit6ulek1@wp.pl :)

Gość gość
Mój facet bardzo tego chche ale ja sie nie moge przekonacccccc

Gość strapon man
Ja nie robił bym problemów. Lubię takie zabawy.

Gość Przystojny uległy
Hej mam 21 lat jestem z Lublina. Jeżeli jakaś kobieta ma ochotę na taką zabawę to jestem chętny. Kontakt Onlublin21@gmail.com