Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka_pod_stol

Dziwny serwis, co myślicie?

Polecane posty

Gość Natka_pod_stol

Dziś rano znajomy podesłał mi linka pod strone której reklame gdzieś znalazł. http://myalibi.pl Z pytaniem co o tym niby myślę, Na stronce oferują nam alibi jeżeli coś zmalujemy, zdradzimy kogoś oszukamy. I podobno mają być kursy w których dowiemy się jak kłamać. I tak się zastanawiam, ile ludzi z czegoś takiego by chciało skorzystać? W sumie to sama nie wiem czy to dobry pomysł, jednak wyznaje zasade ze czasem lepiej okłamac partnera. A co sądzi reszta na cafe?

Gość hiehiehe
chore to juz by wogole by powstał chaos wsrod ludzi wogole nigdzi eby nie bylo ani zaufania szczerosci a u ludzi by sumienie zniklo.. moze neich zrobia kursy dla mordercow jak dobrze sklamac i miec alibi?

Gość Natka_pod_stol
Jak na moje to tam nie chodzi o takie alibi, że ktoś kogoś zabije. Napiszę, chyba do kogos tam, zobaczymy co odpowiedzą.

Gość hiehiehe
no nie ale mowie w przykladzie zeby zrobili taki kurs dla mordercow zeby tez umieli dobzre sklamac w sadzie i mieli ekstra alibi skoro sa jzu kursy jak dobrze sklamac po zdradzie;/ lepiej niech zrobia kurs" pomysl zanim zdradzisz"

Jesli ten serwis jest zgodny z wyznawanymi przez ciebie zasadami i wartosciami, korzystaj z niego do woli. Moim zdaniem, tego typu serwisy przeznaczone sa dla kretaczy 🖐️