Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogólna11100

Prześladuję jego byłą !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ogólna11100

Był z nią kilka lat, spotykali się w tym czasie niezbyt często, bo ona... była mężatka! Niedawno się o tym dowiedziałam i zwaliło mnie to z nóg, że mój narzeczony był kochankiem mężatki! Mam parę namiarów na nią i śledzę. Chciałabym by jej mąż dowiedział się o jej występkach, a mam na to super dowody.

Gość pewnie ze tak
hehehhehe tak ogólnie to masz nieźle zryte :P śledzisz bo chcesz byc taka jak ona czy co??

Gość powiedz temu mezowi
ale ja bym powiedziala i to biegiem..ta szmata zdradzala meza!!! trzeba to oglosic swiatu...wywies koniecznie ulotki.

Gość ogólna11100
Masz racje wywieszę uilotki ale jak ja to zrobię jak mieszkam daleko od nich :O :O Macie rację, jestem nienormalna, niech facet żyje szczęśliwie zakochany w swojej żonie a ona niech udaje że ma czyste sumienie

Gość powiedz temu mezowi
powiedz koniecznie!!! nie sluchaj tych kretynek bo jakby ich mezus zdradzil to by sie kurwa zdanie szybko zmienilo ;) glupie cipy

Gość ogólna11100
wez sie jebnij w głowe ----> ktoś ma coś na \sumieniu.................

Gość ogólna11100
powiedz temu mezowi ---- > dokładnie też tak myślę

Gość powiedz temu mezowi
spotkaj sie z tym mezem i opowiedz mu co jego zonka wyprawiala..a jakie masz dowody na to?

Gość ogólna11100
Foty jej i jego, rozmowy, maile. Spotkanie nie wchodzi w gre

Gość pewnie ze tak
powiedz temu mezowi powiedz koniecznie!!! nie sluchaj tych kretynek bo jakby ich mezus zdradzil to by sie k**wa zdanie szybko zmienilo glupie cipy ile w tym treści,emocji :)

Gość powiedz temu mezowi
to wez znajdz nr telefonu do ich domu i zadzwon , niech maz ci poda maila i wtedy wyslesz mu foty.

Gość powiedz temu mezowi
jestem cipą ale za to ty masz marną gadke i powinnas sie puknac w ten glupi lebek.a jak wie to ja spławi i tyle a tak to sie przynajmiej chlopek dowie i nie bedzie wiecej oszukiwany.jak laska pisze ze ma kochanka to wyzywacie ja od szmat a jak ktos chce wyjawic prawde o tym ze laska daje dupy na prawo i lewo to wielkie obraczynie kochanek...zastanowcie sie wreszcie ludzie co tak naprawde myslicie...

Gość powiedz temu mezowi
wez sie jebnij w głowe powiedz temu mężowi WYPIE**ALAJ i moze popracuj nad czytaniem ze zrozumieniem ,bo jesteś tępa i prosta jak konstrukcja cepa. hahahaha ja kogoś broniłam ,powiem Ci,że ciekawie masz naj**ane w głowie życie wow...wyjebałas mnie z bucików :D:D

Gość powiedz temu mezowi
za to ty masz bardzo urozmaicone teksty :D ponad podstawowe..tepa jak konstrukcja cepa hahahahha

Gość pewnie ze tak
autorko tak na marginesie pamiętasz kto sie bawił z tą mężatką TWÓJ FACET ciekawe jak on zareaguje na twoje pomysły zastanowiłaś sie nad tym

Gość ja powiem tak......
Ty chyba jesteś nienormalna ...nie masz prawa się wtrącać w czyjeś życie ....a zastanawiałaś się co zrobi Twój facet jak się o tym dowie ?...na bank kopnie Cię w tyłek i będzie miał rację żyj i daj żyć innym

Gość ogólna11100
Nie zastanawiam sie nad tym jak zareaguje mój narzeczony. Jeśli się przejmie to będzie znaczyło że mu na niej zależy i chce jej dobra a to będzie dla mnie jasne. Tak czy owak wolę uświadomić nieszczęśnika.

Gość Lipstic_on_the glass
Wiadomo, teraz targają tobą emocje i masz wiele różnych pomysłów, ale ... tam gdzie jest dwoje, 3 jest niepotrzebny. Zostaw małżeństwo tamtych ludzi, to ich sprawa. Zastanów się natomiast nad twoim związkiem, jaka jest wasza przyszłość, czy nadal potrafisz ufać swojemu partnerowi. Chyba lepiej porozmawiać z nim właśnie o tym, jak to sie stało, że miał romans z mężatką, co dziś o tym sądzi z perspektywy czasu, czym dla niego jest wierność niż szarpać nerwy niewinnemu, nieznajomemu człowiekowi. Pomyśl o sobie.

Gość pewnie ze tak
a tak naprawdę to co chcesz osiągnąć uświadamiając tego nieszczęśnika?? mężatka przestanie byc mężatką a na to byc może tylko czeka twoj facet heheh robisz mu niespodziankę czy jak?

Gość cóż a ja mam to w nosieee
gdyby moj maz/narzeczony/chlopak bolcowal na boku jakas cizie wolalabym zostac uswiadomiona i mam nadzieje ze jezeli doszloby do tekiej sytuacji jakaz zeczliwa osoba weszlaby w moje zycie z butami i by mi o tym powiedziala. niech zdychaja zdrajcy

Gość ogólna11100
Nie szukam w tym celu. Pewnie lepiej się poczuję jak on się o tym dowie. Jaka jest moja przyszłość? Niepewna. Może zrobię mu niespodziankę, tak jak napisałam wyżej, jeśli go to zmartwi to od razu może do niej jechać i pocieszać.

Gość pewnie ze tak
ty jesteś po prostu zazdrosna ;(

Gość wyslij maila
po ip dojda kto wysłął a ty bedziesz miałóa proces :) o znieslawienie i oczernianie:))))))))) ciekawe jak twój facio sie ucieszy:))))))))))) ze go tez w to wmanipulujesz:) i moze zobaczy z kim sie zwiazał to szybko otrzezwije

Gość ogólna11100
A wy juz wymyslacie IP i inne bzdety jakbym ja jakas idiotka byla co mialaby sie zaraz przestraszyc. A niech maja IP, moga miec wszystko, nie boje sie, bo nie mam czego. A zazdrosna nie jestem. Moze raczej zdziwiona tym, że mój chłopak był w jakiś tam dziwaczny sposób związany z taką kobitą, bo z pełną świadomością mogę powiedzieć, że między mną a nią jeśli chodzi o wygląd to jest niebo a ziemia, pozytywnie w moją stronę.

Gość ja powiem tak......
a ja nie rozumiem jaki Ty masz w tym cel ?....przecież Twój facet spotykał się z tamtą kobietą za nim zaczął spotykać się z Tobą więc za co chcesz karać tamtą kobietę ?...to przeszłość zacznij żyć przyszłością i swoim związkiem i nie wciskaj się w kogoś życie ...to że zdradzała męża a Twoim facetem trudno jej sumienie a Twój facet też nie był taki święty skoro związał się mężatką dla mnie swoją postawą reprezentujesz dno dna

Gość wyslij maila
nie wymyslamy spytaj kazdego 1 inform a ty jestes idiotką skoro o tym nie wiesz:)

Gość pewnie ze tak
...pełną świadomością mogę powiedzieć, że między mną a nią jeśli chodzi o wygląd to jest niebo a ziemia, pozytywnie w moją stronę. pewnie wyglądem górujesz ale inteligencja i klasą juz niekoniecznie :)