Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monka1981

sulpiryd

Polecane posty

witam, dostałam od gastrologa sulpiryd, brałam go chyba miesiąc, niestsy musiałam odstawić, ponieważ dostałam mlekotoku a teraz 2 tyg. spóźnia mi sie okres. czy ktoś stosował ten lek i miał takie objawy? z góry dzięki za odp

Gość ja miałam objawy po
sulpirydzie ale takie ze szok az wstyd pisać ,teraz biore bioprazol,sylpiryd jest psychotropem wiec roznie moze byc

Gość ja brałam i było ok

Gość gość
Cześć, Mama do odsprzedania 2 opakowania Alprox po 30 tabletek (razem 60 tabletek)- jedno opakowanie 0,5 mg (za 13,50zł), drugie opakowanie 1 mg (za 23 zł) – data ważności 11.2018 i 01.2019 Oraz Sulpiryd TEVA : 1) 2 opakowania 100 mg po 24 kapsułki hermetycznie zamknięte (razem 48) 2) 1 opakowanie 100 mg napoczęte, gdzie jest 20 kapsułek hermetycznie zamkniętych 3) I 28 kapsułek 100 mg zapakowanych oddzielnie w małym foliowym woreczku (przez jakiś czas udawałam, że biorę i przekładałam do tego małego foliowego woreczka..)- daty ważności to 10.2018 i 01.2019. Razem 96 kapsułek. Za wszystkie 96 sztuk - 28 zł. Wysyłam Pocztą Polską, dlatego plus koszty wysyłki, chyba, że odbiór osobisty w Łodzi. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość: mamamonikalodz@wp.pl