Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eltennnn

Czy w kawiarni płacić za koleżankę? To nie randka

Polecane posty

Gość eltennnn

Pewnie łupie pytanie ale ja nie znam na nie odpowiedzi. Zwykle spotykałem się z dziewczynami w sensie na randce i wtedy wiedziałem, że to ja powinienem zapłacić. A jak jest w przypadku spotkania z koleżanką w celu omówienia pewnych spraw? To po prostu zwykła koleżanka - znajoma. Nie spotykamy się w sensie randki. Czy tez powinienem zaproponować, że ja zapłacę czy spokojnie zapłacić tylko za siebie i nie będzie to żadnym nietaktem?

Gość dfgjxmjysxtrjsrxf
za siebi:D

Gość Cichychłopek
nawet nasze polskie artysty śpiewają , że chłopaki nie płacą

Gość eltennnn
--->Cichychłopek Podaj autora i tytuł piosenki:)

Gość bo związki na odległość są do
jeśli padło od ciebie zaproszenie typu = to chodź na kawę, omówimy problem, to ty płacisz. Jeśli oboje uznaliście, że najlepiej porozmawiać w kawiarni - każdy za siebie :)

Gość eltennnn
W zasadzie to nawet od niej wyszedł ten pomysł, żeby się spotkać. A gdzie się spotkamy to nawet jeszcze nie ustaliliśmy ale ja tak sobie myślę, że chyba do kawiarni trzeba będzie pójść albo do jakiegoś baru, no bo gdzie?

Gość ale z ciebie skąpiradło
Żałujesz komuś 7 zł za kawę? :o Miej trochę klasy. Jak idziesz z kumplem, do pubu, to też nigdy nic nie postawisz, dusigroszu? :o

Gość eltennnn
--->ale z ciebie skąpiradło A skąd wiesz, że nie chcę zapłacić? Tylko, że nie chcę, żeby głupio wyszło. Bałem się np, że np jeśli jest przyjęte, że za koleżankę się nie płaci a ja zapłacę, to ona pomyśli, że ją podrywam. Kumasz?

Gość jak się dobrze zakręcisz
jak to koleżanka to niech płaci co ci do niej , co ty z tego będziesz miał ? w przyszłe jebadło można zainwestować ale jakąś kolezankę , nie widzę sensu :o

Może okazać się ,że dziewczyna nie będzie chciała dopuścić do niezręcznej sytuacji i sama od razu wyciągnie portfel i zapłaci :) (ja bym tak zrobiła) i wtedy nie będziesz miał problemu ty również zapłacisz za siebie :) jeśli jednak dziewczyna nie wykaże się kulturą ty pokaż klasę i wyciągnij te 5 zł i zapłać za nią mimo ,że to nie randka :)

Gość od kiedy płacenie za zachniank
i kobiet to okazanie klasy :o ? po co idzie na kawe jak jej nie stać

Gość behemłucik
ja bym zapłacił a może później podziękuje :P

Wiesz, wszystko zależy... Między innymi od tego,jakie sprawy będziecie omawiali. Jeśli coś, na czym Ci szczególnie zależy, to nie zaszkodzi koleżance ponadskakiwać :) A jak nie pójdzie po Twojej myśli, to zapłać tylko za siebie :P