Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzeczniś

jakie alkohole daje się w prezencie kobiecie?

Polecane posty

Gość grzeczniś

Mocniejsze? Czy tylko wina i likiery? Jak sądzicie?

Gość ja bym sie ucieszyla z kazdego
zawsze sie przyda :D Najbardziej bym sie ucieszyla z takiego niemieckiego Jurgen cos tam... takie ziolowe w zielonej butelce ;) Ewentualnie Beherowka. Ale dobry likierek nie jest zly, uwielbiam np jajeczko, mniam ;) Za winami akurat nie przepadam, bo raczej nikt nigdy nie trafia w moj gust. Wszyscy kupuja takie neutralne, polwytrawne, czy polslodkie. Dla mnie sa dretwe. Ja lubie slodkie. Ale co kto przyniesie - zawsze sie nada na prezent dla kogos innego, jesli sama nie wypije :P Albo poczestowania gosci :D

Gość p p p p p p p p p p p p
zalezy jaka jest ta kobieta:D ale wina i reszte slabsza

Gość reveller
Zależy od kobiety :) Ja zawsze dostaję jakieś przesłodzone wermuty, których nawet nie dotykam, a dałabym dużo za dobre, oryginalne piwo, ziołowe wódki, albo gin. Nie ma możliwości w 100% bezpiecznej. Postaraj się dowiedzieć co ta Pani lubi.

chyba sie pisze Becherovka, sorry ;)

ja ze swej strony wolałabym właśnie jakieś wina, lukiery, malibu i tym podobne................. ale nie wiem jak inne kobiety

nawet jakbym dostala jakiegos koniaka to przeca zawsze mozna sie pozbyc w podobny sposob jak sie dostalo, wiec nie ma sprawy :D Uniwersalny prezent ;)

O!!! Malibu!! To mysle, ze jest swietny pomysl. Drogie cholerstwo, ze raczej sobie sama nie kupuje ale kwiczalabym z radosci jakbym dostala. Chyba nie ma na swiecie kobiety, ktora tego nie lubi :D No, pewnie jest. Ale to jakis niewielki odsetek ze spaczonym gustem :P

Gość Adrian Jenot z eNKeja
dawaj jak najmocniejsze! to ją spijesz i przelecisz szybko!

Gość weimeranka
polecam Aperol

Gość Ediit
eeh ja lubie martini dostawać i szybciutko wypijać:) ..a ostatnio dostałam SHERIDAN'Sa yy chyba tak to się pisze:/ taki dwu-kolorowy..pyszniusi:)

Gość reveller
Malibu nie lubią wszystkie kobiety ze wstrętem do kokosów. Jest na świecie przynajmniej jedna :) Słuszna uwaga, że alkohol jest to coś, czego potem łatwo się pozbyć przekazując dalej. Tylko pod warunkiem, że nie dostaliśmy taniej słowackiej wódki brzoskwiniowej, wina Disco albo innego równie ekskluzywnego trunku :)

No sheridan's to juz taki z wyzszej polki ;) Ekskluzywny ;)

Gość grzeczniś
Ale czy podarowanie przykładowo wódki, nawet lepszej, smakowej itp. nie jest niegrzeczne? Może właśnie owa Pani sobie pomyśli, że chcę ją "ułatwić" i co wtedy? :)

zartowalam z tym spaczonym gustem :P Tez mam kolezanke, co ma awersje do kososa ale akurat Malibu wciaga :D To jak ja - kawy nie lubie ale kawowke uwielbiam :D

zalezy od owej Pani ale raczej zadna nie bedzie narzekala, bo nawet jak nie pije to to sie zawsze przyda :D

no, moze nie dawaj Wyborowej, zwlaszcza owinietej we wczorajsza gazete ;)

Gość thc
Kwiaty są zawsze na miejscu, jesli nie znasz gustu to lepiej nie kupuj alkoholu.

Gość grzeczniś
To byłoby nawet oryginalne hehe :D Dziękuję Drogie Panie za pomoc, myślę że teraz znajdę coś odpowiedniego! :)

akurat ja bym sie z kwiatow nie ucieszyla. Szczerze mowiac to wolalabym ta Wyborowa od kwiatow ;) No ale rozne sa gusta i gusciki ;)

Ja polecam passoa jest w podobnej cenie co malibu i ma egzotyczny smak owoców przepyszne z sokiem pomarzanczowym no i chyba bardziej orginalne. A ten niemiecki likier ziolowy to jagermeifter tylko nie wiem czy to odpowiednie dla kobiet po samo jest paskudne no chyba ze z redbullem:)

Gość malami000
Dla kobiety chyba najlepsze będzie jakieś dobre winko. Tutaj można znaleźć fajne trunki http://www.winoiprzyjaciele.pl/. Naprawdę jest duży wybór: Prosecco, Cava, wina musujące, a do tego można trafić na niezłe promocje ;) Polecam.

To zalezy co ona pije. Ja bym na likier pokrecila nosem bo wolalabym dostac dobra wodke np. Passoe pilam kiedys. A tobie pewnie chodzilo o Jagermeistera w zielonej butelce :-)

Ja kiedys pijalam Amaretto,Passoa Sheridana ale teraz nie lubie slodkich alkoholi.

Gość adaada23
Ja byłabym zachwycona butelką mojej ulubionej Żubróweczki palonej ;)

Gość weronnika28
Cydr lubelski, sama go ostatnio dostałąm i zachwyciłam się tym delikatnym smakiem

Gość oringa
Osobiście uważam, że najlepiej kupić dobre wino. Nie każda kobieta lubi mocne alkohole lub likiery, a wino jest chyba „najbezpieczniejszym rozwiązaniem”. Możesz do tego dołączyć jakiś ciekawy gadżet. Duży wybór akcesoriów do alkoholi i dobrych trunków w atrakcyjnych cenach znajdziesz na alkohole-okazje.pl. Często zamawiam stamtąd alkohole na prezent dla znajomych.

Gość gość
baba pijana doopa sprzedana.Daj jej taki,zeby poszla na calosc : ) :) :)