Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzeczniś

jakie alkohole daje się w prezencie kobiecie?

Polecane posty

Gość ania kajesik
Moja mama dostanie w tym roku kosz ze słodyczami i jej ulubionym hiszpańskim winem, poszłam na łatwiznę, to gotowy zestaw z Centrum Wina, w ich gazetce świątecznej to można zobaczyć. No chyba, że wasza mama woli mocniejsze trunki, to wtedy może coś innego warto kupić, ale zakładam, że nie ;-)

Gość gość
ja zawsze lubie wermut Martini, dolewam soczku i ok.

Gość gość
Według mnie to żaden wstyd dać kobiecie mocniejszy alkohol, sama lubię wódki smakowe. :) Choć taki likierek (np. kokosowy) to też super sprawa. :) ostatnio strasznie posmakowały mi alkohole http://www.wodkiraciborskie.pl/ mają w ofercie dużo pyszności smakowych.

Gość gość
Takie jakie ona lubi, a każda kobieta lubi przecież inna.Moja miała radochę z Herbal Vodka, wódki ziołowej, po prostu smakują jej ziołowe alkohole, delikatne, nie lubi zapachu normalnej wódki. A ogólnie to kobiety raczej stawiają na średniomocne alkohole i to raczej zrozumiałe.

Gość lukanioo
ja dla swojej kobiety kupuje tylko wina, bo nic innego nie pije, zamawiam prze internet w sklepie http://www.wina.com.pl/ polecam, jak dla mnie wygodniejsze niż chodzenie po sklepach

Ja bardzo lubię wódkę Wyborową. Teraz są takie smaki jak wiśnia, gruszka, porzeczka i inne. Delikatne w smaku i szybko idą :D. Ostatnio jak się rozkręciłam ze znajomymi to bez 2KC pewnie bym się nie pozbierała rano. Jeszcze przed wyjściem z domu wypiłam, 2KC Restart. To taki elektrolit co pomaga uzupełnić płyny po spożyciu alkoholu. Dobrze mi to zrobiło. Jednak z alkoholem to trzeba uważać :D.