Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zyciem

czuje sie nikim

Polecane posty

Gość zalamana zyciem

porownuje sie do kazdego, caly czas mam pretensje do zycia, ze nie dalo mi tego czy tamtego, choc niby kazdy jest kowalem wlasnego losu ale nie zawsze. czuje pustke, caly czas potrzebuje dobrego slowa, zeby czuc sie chocby w miare, kiedys taka nie bylam, teraz widze swiat w czarnych barwach, czuje sie nieszczesliwa :(

Gość katarzynka..b
Skoro jest Ci z tym żle to czas na zmiany - najprostsza droga to wizyta u psychologa. On wskaże Ci w czym tkwi problem i jak go rozwiązać. Masz niską samoocenę i stąd takie a nie inne poistrzeganie siebie. Ale skoro piszesz. że kiedyś taka nie byłaś to może to nie niska samoocena, a depresja?

Gość zalamana zyciem
wlasnie podejrzewam siebie o depresje, czuje straszna niechec do zycia, mam faceta, ale nie jestem z nim szczesliwa, podobno mam urode, ale mam pretensje ze nie wygladam jak z okladki, nie mam pieniedzy a studiuje dziennie wiec nie moge podjac pracy, po prostu moje skrzydla zostaly podciete :(

Gość zalamana.....
ja mam to samo. ale wiem dlaczego tak mam.. i nikt mi nie pomoze

Gość WEZ IDZ
zakochaj sie

Gość zalamana zyciem
na dodatek jestem nerwowa i przewrazliwiona, juz krotka droga do tego, zeby kazdy najmniejszy szczegol odbierac osobiscie, nic po prostu nic mi nie pomaga, a jesli juz to na krotka mete

Gość zalamana zyciem
dlaczego tak masz ? doszlo do tego ze nawet po alkoholu, kiedy teoretycznie powinnam byc wyluzowana, jestem zamknieta w sobie, czasami nie potrafie sie przelamac

Gość zalamana zyciem
niech mi ktos pomoze blagam. bo chyba sie zabije :(