Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracerkaa

Seksownie do klubu- czyli jak?

Polecane posty

Gość tracerkaa

Jak zrobić dobre wrażenie na imprezie? Macie jakieś pomysły? Dodam, że jestem brunetką o szerokich biodrach i wzroście 176cm. :)

Gość Jarek to było
:o

Gość tracerkaa
No tak, zapomniałam, że ludzie od razu Bóg wie jak na to patrzą. Masz racje- seksownie znaczy puszczalsko. Ludzie, zastanówcie się. A kurwo to się do koleżanek swoich zwracaj.

Gość tyłek ma fatalny fakt
Taka wysoka krowa jak Ty w niczym nie bedzie wygladac seksownie

seksownie czyli chcesz prowokować albo szukasz chuja do doopy, szmato tłumacz się jak chcesz, ja was wszystkie polki znam :O

Gość na pewno nie znasz wszystkich
Polek, Jarek 🖐️

oczywiście, że nie. to raczej niewykonalne ale znam wystarczającą ilość by móc z czystym sumieniem powiedzieć, że 95% to puszczalskie flądry

Gość tracerkaa
Uważaj na to co mówisz. Najlepiej żeby iść w habicie, nie? Wtedy na pewno będzie świetnie. Od razu nasuwa się sytuacja: zgwałcił, bo prowokowała strojem (krótka kiecka). Czyli zostajemy przy habicie? Świetny wybór. Dokładnie, kobieco i z klasą. Jestem wysoka i zakładając szpilki mogę trochę dziwnie wyglądać, a grzybków nosić nie lubię ;). Jednak mimo wszystko chcę wyglądać troszkę inaczej. Po prostu chcę się czuć bardziej kobieco niż do tej pory.

Gość nir taka młoda
jeansy, jakaś koszula w modnym kolorze, szpilki.

Gość Jarek dlaczego Cię właściwie
to tak boli? przecież podobno nie mieszkasz w Polsce... a tam gdzie jesteś chyba zbyt dużo Polek nie ma

mnie to nie boli bo to wasze dupska są penetrowane a nie moje po prostu wstyd mi za moje kurwiące się rodaczki, ot co :)

Gość tracerkaa
Najlepiej rurki, a do tego koszula wpuszczona, tak?

Gość czepiasz się słów
hmm.. może inaczej - wykazujesz nadmierne zainteresowanie tym tematem, jakby co najmniej kogoś z Twojej rodziny to bezpośrednio dotyczyło, zakładasz topiki o wiadomej treści, nawet jeśli masz w tym jakiś cel, to trochę to już nudnawe... :o przepraszam autorkę za offtop 🖐️

Gość tracerkaa
Zastanawiam się nad założeniem platform. Znalazłam dla siebie idealne-bo wygodne, na 12 cm. słupku. Tylko wtedy będę strasznie wysoka, bo będzie to 188cm. Wypada?

platformy buahaahahahaha :D to najbardziej tandeciarskie gówno, w jakim może się pokazać kobieta :D załóż jeszcze tipsy i farbnij się blond, będziesz wyglądać jak typowa polka :D

Gość jjjjjjjjqqqq
kamecha, polaczek :o

Gość taka jeeedna
chyba lepiej sobie nie dodawać wzrostu przy już i tak dość sporym ... a co do strojów kobiecych, to mieszkałam od dziecka za granicą i tam dopiero kobiety się negliżowały ale faceci nie patrzyli na nie jak na kurwy z tego tytułu tak jak w polsce. jak wracałam do polski to miałam tego dosyć. tutaj się wszystkim wszystko kojarzy z kurestwem nie wiem czemu. oczywiście trzeba się ubierać z klasą... tylko czasami kasy brak. ale fakt faktem, przyjezdne polki za granicą się puszczały - co mi się nie podobało - ale te które mieszkają tam na stałe, raczej nie. a co do wyjść do klubów ... sprawdzają się śliskie i błyszczące materiały, oraz kryształowe dodatki.

Taka wielka krowa może isc w habicie

Gość tracerkaa
Nie wypowiadaj się skoro nie wiesz jak wygląda w ogóle platforma. Ja rozumiem, że Ty masz jakiś kompleks polskości, ale nie zaśmiecaj swoimi duchowymi sprawami forum, bo to już jest żałosne.

Taa dodaj se platrofmy 12 cm na pewno bedziesz sexy wygladac, taka wielka kolumna zygmunta :D

Kamecha a nie wstyd Ci za twoich rodaków którzy wymachują pałami na prawo i lewo i pieprza wszystko to co na drzewo nie ucieka? Faceci sa wiekszymi kurwami od kobiet tylko chlopakowi wypada przeleciec codziennie inna laske i jest nazwany przez kumpli spoko ziomem a jak laska pojdzie z gosciem do lozka to juz jest k..wą tak ? Wybacz, ale musiałam to napisac. Mysle ze fajnie mogła byś wygladac w jakis wysokich szpilkach leginsach takich błyszczacych i jakiejs bluzeczce za tylek,a w pas szeroki pasek zeby podkreslic biodra( zazdroszcze ci szerokich bioder ;) )

Gość tracerkaa
No właśnie chodziło mi o coś takiego jak mówisz Jaga.

Gość tracerkaa
Dokładnie, facet ma wielkie poważanie wśród znajomych płci męskiej jeśli co wieczór wyląduje z inną kobietą w łóżku, ale jak zdarzy się, że to właśnie kobieta zdecyduje się na ostrzejszą noc i poluzuje barierę to do razu ma etykietkę szmaty. Czemu tak jest?

Gość do tej głupiej wieży
Jak kobieta sie szlaja co noc z innych gachem, to jest kurwą... Facet, facetem...ale w razie wpada głupia kurwa zostaje sama z dzieckiem, bo imienia tatusia nawet pamietala nie bedzie.

Gość tracerkaa
Facet narobi dzieci i co? Umyje rączki? Świetnie, właśnie to jest wasza niepoczytalność umysłowa. Świnie i tyle.

:) kochani-autorka założyła topik w co się ubrać do klubu a nie z iloma się w tym klubie przelecieć. Kamecha-pomimo mojej sympatii do Ciebie -nie rozwalaj topiku więc albo na temat albo wynocha 😠 nie wiem autorko-jakie kolory preferujesz,fasony itd . Ale zawsze warto postawić na kobiecą klasykę :)

Gość kwadratowa twarz