Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracerkaa

Seksownie do klubu- czyli jak?

Polecane posty

Gość do tej głupiej wieży
Aleś Ty głupia... chodzi o to, że jak będziesz popuszczała szpaty co impreze innemu i wpadniesz, to sama głupia idiotko nie bedziesz wiedziala z kim masz bachora ! A facet może nie mieć nawet swiadomosci, że zrobil dziecko, bo pojdzie w sina dal po "ostrzejszej nocy" i szukaj wiatru w polu !! Wiec zamiast szukac okazji do kurwienia się, idź sie pouczyc.

szpary *

Gość tracerkaa
Nie szukam okazji do kurwienia. Poza tym wymyślasz jakieś urojone historie w swojej głowie, nie wiem kompletnie na jakich podstawach. Chciałam zasięgnąć rady w kwestii garderoby, a nie o tym co mam robić na imprezach i jak się zachowywać. Co to małej czarnej z bufkami- to świetny pomysł i sama się nad tym zastanawiałam, ale boję się o te moje szerokie biodra, że to może źle wyglądać.

Gość kwadratowa twarz
Kochana, to właśnie przywroci ładne proporcje, ponieważ bufki poszerzą Ci ramiona a co za tym idzie, optycznie zweżą biodra ;)

Jak nie szukasz okazji do kurwienia jak chcesz kawał dupy pokazywac ???? Zapytalas dlaczego faceci bezkarnie moga ruchać a kobiety nie , no to odpowiadam...

Gość tracerkaa
Ja chcę niby kawałek dupy pokazywać? Dobrze Ty się człowieku w ogóle czujesz? haha No niby proporcje się wyrównają. Zastanawiam się jak kolorowe rajstopy by z tym współgrały. Chodzi mi o takie żywe kolory typu pomarańcz, fuksja, co o tym sądzisz?

Gość kwadratowa twarz
No myślę, że jest to dobry pomysł , jeśli dobrałabyś dodatki w kolorze rajstop to w ogóle super ;)

No a ja ??? Ta suknia co kwadratowa pokazała , toż na Tobie dupy kawał będzie widać, ktoś Ci od tłu zasadzi sama nie będziesz wiedziala kiedy, a potem płacz

Gość tracerkaa
Niestety nie w moim guście Mileno. Za krótko, dużo golizny, więc odpada.

Gość do mileny,.,.
straszne ubrania jak tania nastoletnia dziwka ze wsi, co ty jej proponujesz, ale zalezy o co chodzi, kumpel mowi ze takie ciuchy moiwia tylko rznac(no chyba ze o to ci chodzi)no ale mozna ubrac sie tez seksownie i kobieco ale z klasa nawet odslaniajac duzo. ale ludzi ten bialy blyszczacy top oi ta satynowa spodnica....no chyba ze to przedzkole

szpilek nie ubieraj. balerinki juz lepsze. No tak jakas sukienka bądz tunika+legginsy i tyle ;)

Gość Milena 1990 r.
Prezcież to jest z klasą, satyna jest sama w sobie z klasą. A co ubierać dyrdoki do ziemi jak sie ma ładne nóżki ? daruj sobie

Gość Kwadratowa twarz
Baleriny też będą spoko, byle elegancki, jest teraz sporo ciekawych balerinek ;)

Jaga wredna ale ladna- a wiesz może gdzie można dostać nr 3 i 9 z tej listy co wysłałaś?

Gość him i zara
jak wyzej

Gość do mileny,.,.
przeciez napisalam ze mozmna tez z odslaniac i z klasa. ale ta satyna. szkoda ze nie ma wiecej falbanek. no i w sam raz na jej szerokie biodra.taaaa. ajlepiej prosta spodniczka, klasyczne buty moga byc na obcasie ale nie za wysokim ze ze wzgledu na twoj wzrost. i zadnych cetek i panterek. nie jestes chyba peggy bundy. a tandeta od tych wzorow az wiejeeeee.ani zebr i tego podobnych.chcesz byc kobieca seksowna to postaw na klasyke.proste dopasowane stroje o dobrze skrojonym cieciu.a nie falbanki i cekiny bo w tym na dyskoteke dla malolat

Gość do tej wieży
Idź w workach na ziemniaki, przeciez i tak zrzucisz odzienie :)

Gość Milena 1990 r
Tiaaa, najlepiej zaloz spodnice czarna za kolana, czarne szpilki oraz biała koszule :D

Gość Ewa eNKeja
pokaż pośladki, dekolt i nogi, a na pewno ktoś Cię wyr00cha!

Gość do mileny,.,.
nie no cos ty z ta granatowa czy czarna spodnica i biala koszula to juz skrajnosc w druga strone

Gość do mileny,.,.
fioletopwa kooronkowa i czerwona koronkowa ladne , ta pierwsza w miare. ta ze zlotym straszna, badzieiwm zalatuje.

Gość Milena 1990 r.
do mileny - a co myślisz o tych proppozycjach ktore podalam ?