Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinowy

Jestem przed 30tka i ona mysli,ze ja bede czekal na seks...

Polecane posty

Gość karolinowy

..nie wiadomo ile.Jestem juz doroslym facetem,czuje milosc do niej i nie mam zamiaru skoczyc w bok,ale chyba tak zrobie,bo juz nie wytrzymuje... Czekam juz 4 miesiace i rozmawiam o tym z nia,a ona przed tym ucieka,zmienia temat. kiedys czekalem rok czasu,ale bylem nastolatkiem i ona tak samo byla mloda,bylem w dosc dlugim zwiazku z kobieta z ktora poszedlem do lozka na trzeciej randce i byl to piekny seks,czuc bylo uczucie,nie jestem z nia bo chciala mnie pozniej trzymac krotko.Teraz mam juz swoj wiek,mialem dluga przerwe,bo nie kozystam z pierwszej lepszej okazji i pragne sie z nia kochac.

Gość RomanoSexmacher
Najlepszy sex jest na pierwszej randce więc rzuć ją, szkoda Twojego czasu!

Gość karrolinkowaa
jesteś z nią tylko dla seksu?? Postaw się w jej sytuacji i zwal sobie gruchę.

Gość magnolia2010
4 miesiące???? dziewczynie widocznie zależy na związku i nie chce się póścić póki nie wie co do ciebie czuje.....jak jej wcześniej nie znałeś a ona ciebie to się nie ośmieszaj nawet taką propozycją :O

Gość fghjklkjhgf
a idż w pizdu z takim tłukiem . . .

Pytanie ile ona ma lat i czy jest dziewicą? Jeśli nie jest małolatą i nie jest dziewicą to dziwię się, że tak długo zwleka. Jeśli jest dziewicą i ma powiedzmy 22-23 lub więcej to może nie poczuła jeszcze, że jestem tym, który zasługuje na to, żeby zabrać jej ten skarb. Jeśli nie jest dziewicą, a jest młoda może właśnie sprawdza czy zależy Ci na niej czy tylko na seksie. Ja będąc 20letnią dziewicą nie kazałam mojemu ówczesnemu chłopakowi(a obecnemu mężowi) tyle czekać. Po prostu czułam, że jestem gotowa na seks, kochałam go i czułam to z jego strony, więc na co czekać...

Gość wrzuć na luz_
rozmawiacie o uczuciach? ona wie co do niej czujesz? Wiesz co ona czuje do ciebie? Macie jakieś plany wobec siebie na przyszłość? Zmartwię cię, niektóre dziewczyny nie idą do łóżka bez milości lub choćby zauroczenia. może właśnie tak jest z nią?

Gość mam rozwiązanie
karolinowy ożeń się z nią....to nie będziesz musiał czekań na sex:)

Gość Popycham posta
Popycham posta

Gość Polska gratuluje kafeterianom
"Wtedy będziesz musiał żebrać " :D bardzo mnie się to podoba :D

Gość cziniu
pytanie do "znowu ten sam piszesz że nie kazalaś tyle czekać facetowi na seks bo wiedziałs że już go kochałasz - jednak spytam dla potwierdzenia po jakim czasie wiedziałaś że to miłość a nie zauroczenie czy powiedzmy przyjaźń wymieszana z flirtem?