Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czekoladowy_Telegram

Jest tu jakiś posiadacz fiata cinquecento?

Polecane posty

Na bocznych szybach z obu stron są takie kółeczka plastikowe. Jak któreś odpadnie, to jest dziura w szybie i u mnie właśnie takiego jednego brakuje, przez co można łatwo się włamać 😭 Jak to się fachowo nazywa i gdzie mogę i czy w ogóle można dokupić taką małą część? Bo byłam dziś w sklepie z częściami samochodowymi i facet w ogóle nie czaił o co mi chodzi :P

yyy, ja też nie czaje :o...kółeczka w szybie ???:/:/ chodzi Ci może o tylną otwieraną szybke ??? bo o ile mi wiadomo w dwóch przednich nie ma żadnych kółeczek... jeśli masz w cinquecento możliwość uchulania tylnych szyb to ok...są takie kółeczka... tego w takim samochodowym nie kupisz...jedynie możesz iść na najbliższe złomowisko i zapytać czy nie mają gdzieś z jakiegoś wraka...sprzeda ci za 2-3 złote ;);) jeśli oczywiście o to chodzi...:)

Chodzi mi o te z tyłu właśnie. Są tam 3 kółeczka z jednej jak i z drugiej strony. Tutaj na allegro na przedostatniej fotce widać takie same. http://moto.allegro.pl/item989642506_fiat_cinquecento_700_zadbany.html I właśnie o to mi chodzi, no przecież cholerstwo musi być gdzieś dostępne, tylko nie wiem o co pytać, bo jak mówię, że do szyby, to nie wiedzą o co mi chodzi.

http://www.allegro.pl/item952989974_fiat_cc_cinquecento_szyba_uchylna_boczna_lewa.html masz zdjęcie tej szyby... najlepiej jak masz drukarke wydrukuj zdjęcie i im pokaż a jak nie to narysj na kartce i wytłumacz im, ze to jest szyba otwierana a te kółka mocujące po prostu pękły czy coś...będą wiedzieć o co chodzi..bo jak powiesz , ze zrobiły ci sie kółeczka w szybie i, ze boisz się, zę Ci sie włamią to mało osób będzie wiedzieć co się stało...powiedz, że zepsuł Ci się cały mechaniz otwierania tylnej szyby w fiacie cinquecento i wyleciały czy popękały mocowania na szybie...możesz dodać, że w kształcie kółek ;);) tego nie dostaniesz w sklepach tylko na złomowisku ;)