Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszkaa112

test 5 dnia

Polecane posty

po stosunku? jesli tak to jeszcze nawet zapłodnienia mogło nie byc. mozesz zrobić, ale wiarygodny to on nie bedzie.

Gość po co?
wynik i tak bedzie negatywny bo żaden test nie wykryje ciązy w takim krótkim czasie. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki z porannego moczu. Poza tym dlaczego myślisz, że jesteś w ciąży? na innym temacie czytałam że bierzesz tabl. antykoncepcyjne?

test się robi w dniu spodziewanej miesiączki bądz w 14 dni po stosunku najwczesniej. jutro mozesz w ogole testu nie robic bo i tak nic nie wykaze.

aguśśś pewnie mnie pamietasz ;) dzis w szkole bolał mnie brzuch tak jak przed okresem, poszlam do kibelka a tam sluz barwy zoltawej... co to oznacza?

teraz co leci, bo wlozylam tampona... zeby mnie nie okres nie zaskoczył w najmniej oczekiwanym momencie :P:P

pamiętam ! :) nie wkładaj tampona jeśli nie masz okresu, gin mi mówił ze tym sposobem można sie nabawić także nadżerki, ponieważ tampon kiedy go wyjmujesz musi być że tak powiem miekki od wilgoci. a żółty śluz to upławy, często mają nie miły zapach i świadczą o stanie zapalnym lub jakiejś chorobie. kup proszek tantum rosa rozpusc go w 1,5 l wody i sie podmywaj, jesli nie pomoze idz do gina bo stan zapalny nie leczony prowadzić może nawet do niepłodności

kurcze a ja juz znow myslalam ze ciaza... powiedzialam wszystko przyjaciolce a ta ani mnie wysluchac nie umiala i od razu zarzucala ze jestem w ciazy i ze bedziemy wozic ;|;| ja zawsze mialam przed okresem zoltawy sluz potem brazowy i okres... a teraz jakis zoltawy i koniec ;| a w jakiej to jest cenie??

skoro masz tak zawsze to nie masz się czym martwić, a ten płyn Ci nie zaszkodzi bo on reguluje twoje ph i zabija bakteria saszetka kosztuja ok 1,20 zł :)

ufff bo sie juz przestraszylam ;) tez kiedys czytalam o tym ze jak ma sie takie zabrudzenia to w przyszlosci moge miec problem z zajsciem w ciaze.. ale skoro mam takie objawy i dzieki temu wiem ze okres sie zbliza :P nigdy nie bylam u gina, jak pojde 1 raz to zapytam go co oznaczaja te zabrudzenia i zolty sluz przed okresem, czy mam sie tym martwic czy to poprostu normalne

wspomnialas o ph.. mialam kiedys specjalne mydlo to miejsc intymnych, tez regulowalo ph, bylo delikatne i bylo wszystko ok ze mna jak i z tymi dniami.. ale u mnie nikt tego nie uzywal wiec mama przestała kupowac ten produkt.. wg Ciebie te mydełko to dobra sprawa? bo nie wiem czy sobie nie kupic :/

rocznikowo 19 :P jakos mnie odpycha ta wizyta, nie wiem dlaczego.. 1 raz zawsze krepujacy :P ale mam zamiar zawitac w maju, bo chcialabym tabletki antykoncepcyjne :) nie chce znowu tego przezywac na nowo hehe :P a i tak jeszcze przezywam, bo okresu nie widac :P

u mnie sie używa takiego płynu "intima " chyba, jest dobry, ale jednorazowo mozesz uzyc sobie tamtego bo pozabija bakterie itd :) a potem własnie jakies mydełko czy właśnie płyn :)

Gość no nieee...
następna desperatka!

ja nawwet jak bede brala tabletki to i tak dodatkowo zabezpieczac sie bedziemy prezerwatywa ;d no chyba ze nie bedzie w emnie konczył :) bo tak to daremnie... nie mam jeszcze skzoly skonczonej, ani pracy :P wiec nie umialabym zapewnic bytu dziecku ;)

BO JAKBY GUMKA PEKŁA TO ZAWSZE JEST 2 ZABEZPIECZENIE :p A JAKOS BOJE SIE ZAUFAC TABLETKOM :( sorry ale caps lock mi sie włączył :/

BO JAKBY GUMKA PEKŁA TO ZAWSZE JEST 2 ZABEZPIECZENIE :p A JAKOS BOJE SIE ZAUFAC TABLETKOM :( sorry ale caps lock mi sie włączył :/

Tabletki sa po to by nie zajsc w ciaze i miec przyjemnosc z sexu. Jezeli bedziesz miala zajsc to i tak zajdziesz i nie pomoga ani tabletki ani prezerwatywa...

a ja niestety chyba nie bede miała bobaska .. coprawda mineło od stosunku 9 dni, a ja mam za soba juz 3 testy to żadnych objawów ciąży nie mam niestety :( nmzc:*