Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ehheh

Powinnam sie z nim spotkac ?

Polecane posty

Gość rwerwrwer
a chcesz?

Pisalam kiedys z kolega, podobal mi sie .. Ale on wolal moja kolezanke .. Nasz kontakt sie troche urwal on wogole sie nie odzywal .. I teraz mi napisal co tam u mnie i wogole .. I zapytal czy chce sie z mna spotkac ? Niewiem co zrobic .. Ja w sumie o nim juz nie mysallam, zapomnialam poprostu ale teraz gdy do mnie napisal serce zaczelo mi szybciej bic.. Nie chce byc taka ze jak z jakas mu nie wychodzi to wraca do mnie .. co mam zrobic? co wy byscie zrobili ??

Pisalam kiedys z kolega on mi sie podobal, chodzilismy do jednej szkoly.. ale potem poszedl do nowej i nasz kontak sie urwal .. W sumie zarywal do mojej kolezanki . I teraz nie dawno odezwal sie do mnie co tam u mnie i wogole czemu sie nie odzywam . .I zapytal czy chce sie z nim spotkac ? Niewiem co zrobic .. to prawda kiedys cos do niego czulam, zapomnialam o nim gdy nie rozmawialismy, ale teraz jak mi napisal serce zaczelo mi mocniej bic .. Nie chce byc tak : :ze jak z jakas mu nie wyjdzie to do mnie wraca .. CO mam zrobic ? co wy byscie zrobili ?

Gość behemłucik
jak serducho zaczęło walić to jasne :D