Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyczna tutaj jestem

CZY MOGĘ IŚC Z REKLAMACJĄ DO SZEWCA ?

Polecane posty

2, 3 tygodnie temu udałam się do szewca w celu wmiany fleków plastikowych na gumowe (plastikowe bardzo stukały), wcześniej upewnilam się, czy wymiana na gumowe nie spowoduje, że szybko się zużyją, dostałam zapewnienie, że w 100% nie. Niestety jeden flek uległ zniszczeniu, tzn. fragment gumy naderwał (przeciął się flek) i ten kawałek gumy zwisa (można go oderwac - ale to spowoduje, zmniejszenie fleka)....Nie wiem, czy mogę isc z tym do szewca, w koncu zapewniał mnie że tak szybko sie nie zuzyją fleki.....

nawet na fleki będziesz składała reklamację?:D może za gruba jesteś i stąd to zniszczenie

hmmm.. te fleki od szewca niestety szybciej się zuzywają niż oryginalne :(.. ja niszczę je tak szybko, że musialabym buty często do szewca oddawac :( zeby nie były nierówne lub poztrzępione :(

nawet na fleki będziesz składała reklamację?:D może za gruba jesteś i stąd to zniszczenie

Magda Ewa Maria hmm...za tą usługe zapłaciłam 16 zł....nie mam zamiaru co 2 tygodnie dawac mu zarabiac fioletka nie sądze, mam 167 wzrostu a waże 55 kg. Stary znajomy ŁÓDŻ a Ty Brunet? Pasztecie...

co do mojej wypowiedzi - to oczywiście oddawałabym je nie do reklamacji tylko do kolejnego naprawienia :D bo wiem, że mam szczególny dar do zdzierania fleków :)

Magda Ewa Maria Teraz już wiem, na co bede zwraca uwagę przy zakupie butów...niestety na razie nie mogę sobie pozwolic na zakup kolejnych butów