Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko nie tak......

Mogę się wyżalić?

Polecane posty

Nie zależy mi na pocieszeniu tylko nie mam sie komu wyżalić,nikt tego nie zrozumie w realu i nie wszystko mogłabym powiedzieć.Jest mi strasznie smutno i mam wrazenie,że nic dobrego mnie już nie czeka,bo: 1)chyba się nieszczęśliwie zakochałam,znowu!, 2)czekaja mnie jeszcze 4 zjazdy,a nienawidzę tej szkoły,jestem tam sama, 3)nie wiem co robić,czy sie przenosić na inną uczelnię, 4)cała moja kasa idzie na szkołę 5)w porównaniu do mojej siostry mam fatalne życie,co mnie dołuje, 6)pod koniec miesiaca kończę pracę-chyba jedyne w moim życiu co naprawde lubię, 7)idzie lato i znów będę spędzać samotne dołujące wieczory.... mogłabym tak wyliczać w nieskończoność...

Gość nieznana orendż
gdybyśmy tak wszyscy zaczęli się żalić... :D nazbierałoby się tych smuteczków :p uszy do góry, może być gorzej :D

Gość Anna606
Każdy ma jakieś problemy a czym więcej o nich rozmyślamy tym bardziej ona nas dołują ... Musisz także znaleźć pozytywne strony bo zapewne i takie są , musisz zacząć cieszyć się życiem :)

Gość kiri0202
Popieram Anie :) Czym głębiej w las tym więcej drzew więc jeśli będziesz siedziała sama ze swoimi problemami to tylko to może obrucić się przeciwko Tobie ! Rusz się gdzieś z domu , zrelaksuj , odpocznij , nie rozmyslaj o tym co cie czeka , łap chwile i nie pozwól na to byś cierpiała przez jakiegoś palanta bo nie są tego warci :)

1)chyba się nieszczęśliwie zakochałam,znowu! chyba??tzn??mniej czy więcej? 2)czekaja mnie jeszcze 4 zjazdy,a nienawidzę tej szkoły,jestem tam sama to może z ludźmi będzie łatwiej?dlaczego jesteś sama? 3)nie wiem co robić,czy sie przenosić na inną uczelnię może to nie problem w szkole tylko w Tobie i zmiana uczelni nic nie da 4)cała moja kasa idzie na szkołę no cóż nauka kosztuje ale jaka będzie satysfakcja:) 5)w porównaniu do mojej siostry mam fatalne życie,co mnie dołuje, a dlaczego porównujesz się do siostry?w porównaniu do innych pewnie Twoje życie jest dużo lepsze-każdy tak może powiedzieć. 6)pod koniec miesiaca kończę pracę-chyba jedyne w moim życiu co naprawde lubię będzie następna!:) 7)idzie lato i znów będę spędzać samotne dołujące wieczory.. chętnych nie brak,do lata jeszcze 3 miechy:classic_cool:

Gość nieznana orendż
czyli jesteś na stażu, studiujesz, masz mało pieniędzy i chłopaka brak? :D takie problemy to ma co druga młoda osoba :)

No niby wiem,że mam mnóstwo powodów do radości,choćby to,ze jeszcze tylko 4 zjazdy i wakacje,ale nie wiem czy to kwestia mojego charakteru,że nie umiem sie kompletnie niczym cieszyc,czy te pojedyncze problemy mnie przytłaczaja na tyle,że nie widzę żadnych pozytywów....Gdybym umiała to zmienić to już dawno bym to zrobiła.A w realu nie narzekam,tylko teraz tu się żalę

Nie,nie jestem na stażu,ale kończy mi sie umowa niedługo.Pieniędzy mam akurat na szkołę i prawo jazdy,przez najbliższy czas nie będzie mnie stać na nic innego