Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspaniała matka 7-latka

Organizacja faszystowska w szkole podstawowej indoktrynuje dzieci

Polecane posty

Witam. Mój 7 letni synek chodzi jak nie trudno się domyśleć do pierwszej klasy szkoły podstawowej. Problem jest w tym że w tej szkole działa i indoktrynuje dzieci jakaś organizacja faszystowska, nazywa się to ZHP czy jakoś tak. Mają oni normalnie mundury i w ogóle to regularni faszyści. Zgłaszałam sprawę na Policję ale oni nic nie chcą zrobić i twierdzą że wszystko jest w porządku. Jeszcze większy problem jest w tym że mój synek chce się należeć do tych faszystów bo wszyscy jego koledzy tam należą. Rozmawiałam z rodzicami dzieci ale oni nie widzą problemu, według mnie to większość rodziców to też faszyści. Razem z mężem jesteśmy wspaniałymi rodzicami. Wychowujemy naszego syna na prawdziwego komunistę, w imię zasad które zaszczepili nam nasi rodzice i dziadkowie. Dziadek mojego męża oddał życie za socjalizm służąc w szeregach UB i walcząc z zaplutymi karłami reakcji, drugi dziadek również służył w UB ale na szczęście socjalizm nie wymagał od niego oddania życia, ojciec mojego męża służył socjalistycznej ojczyźnie w szeregach SB. Mój ojciec także służył socjalistycznej ojczyźnie w szeregach SB, a mój dziadek był żołnierzem LWP, znał samego marszałka Rokossowskiego, a drugi dziadek był KBW. Jesteśmy wspaniałymi ludźmi, aktywnymi działaczami Antify, wspieramy organizacje broniących praw gejów i lesbijek, co roku bierzemy udział w paradzie równości, z duma plujemy na symbole religijne. A tu taka bezsilność i nic nie możemy zrobić w sprawie tego całego ZHP. Jak wytłumaczyć 7 letniemu dziecku że nie może należeć do ZHP bo oni są złymi faszystami i że nie powinien się kolegować z dziećmi którzy są członkami ZHP?

Gość nie ma się z czego śmiać
Niestety w wielu szkołach stosuje się może nie indoktrynację, ale hmm, propagandę nacjonalistyczną w rodzaju gloryfikacji dzieci z Wrześni.

rodzina o wspanialych tradycjach :) A w ZOMO i ORMO ktoś od Was był moi mili? Wywieźcie tych w mundurach do lasu i zastrzelcie :D

W ORMO służył brat mojego dziadka. A w ZOMO trzech wujków mojego męża i jeden mój wujek.

Gość Ja tez mam wspaniałe tradycje
rodzinne. Mój pradziadek był Volksdeutscherem i służył w SS. Mój śp. dziadek z kolei służył w UB i SB. Mój tatuś w ABW... A ja mam posadkę w Unii Europejskiej i tak samo jak moi wspaniali potomkowie, niszę życie rodaków :classic_cool:

Gość yujhyj
mało śmieszne choć autor się starał