Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjomanka

policjomania!!!!!

Polecane posty

Gość policjomanka

Mam bzika na punkcie policjantów..mam mnostwo fantazji z policjantami w roli glownej..są tu jacyś:)?????

Gość policjomanka
a to z powodu zbyt przerosnietego ego czy malego ptaszka????

Gość lubta co chceta
co takiego lubisz w policjantach?

Gość policjomanka
pociaga mnie przede wszytkim władza którą dysponują, poczucie wyzszosci, dominacji, kontroli,bezpieczenstwa, sam mundur sprawia ze ciarki przechodza mi po plecach..sypiam od roku, co jakis czas oczywiscie , z pewnym policjantem,sam jest malo ciekawy ale kiedy pomysle sobie ze nosi mundur to seks staje sie o wiele lepszy

Gość lubta co chceta
Więc, skoro sypiasz z policjantem to, czy to są fantazje, czy rzeczywistość? To prawda, że mają "chorobę zawodową" i w życiu prywatnym stosują podobne metody, jak w pracy. Do życia w realu, chyba jednak się nie nadają.

Gość policjomanka
hmm..powiem tak..seks z nim wyglada tak ze robimy to zazwyczaj w ciasnym samochodzie, on jest wtedy po pracy, a moje fantazje polegają na tym ze wyobrazam sobie ze kocham sie z policjantem ubranym w mundur i najlepiej w radiowozie..chodzi o to ze nie chche sobie tego wyobrazac tylko naprawde przezyc:)

Gość lubta co chceta
czyli wtedy jest bez munduru? Umów się z nim w czasie służby. Z całą pewnością Ci nie odmówi.

Gość policjomanka
hmm..prosilam go zeby zalozyl mundur albo chociazby zabral jakies gadzety z praca zwiazane typu kajdanki ale jeszcze nigdy nie przyszedl przygtowany tak jak bym chciala..;/zawsz eobiecuje a pozniej nie dotrzymuje slowa,zreszta ostatnio przyjaciolka uswiadomila mi ze to ON mnie bzyka a nie ja jego..;/;/