Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwa nieudacznica

Jestem leniwą nieudacznicą do granic możliwości. Rozdepczcie mnie :O

Polecane posty

Gość leniwa nieudacznica

Moje lenistwo już mnie dobija :O Nigdy nie robię tego co powinnam, i zawsze znajdę jakąś wymówkę, i zajmuję się czymś bardziej interesującym. Prawie codziennie deklaruję, że w końcu jednak coś zrobię, ale kiedy przychodzi ten moment, to wtedy rezygnuję :O W szkole nie robię nic. Zawsze byłam uczennicą, która najbardziej sobie wszystko olewa. Niskie wyniki nie skłaniały mnie do poprawy, bo i tak zawsze się jakoś ciągnęłam z klasy do klasy. Teraz jestem w klasie maturalnej, ale oczywiście nic się nie zmieniło :O Nawet stwierdziłam, że nie będę pisać pracy maturalnej :O Jak ja siebie nienawidzę za to 😭 Błagam o przymusową utylizację 😭

Gość leniwa nieudacznica
Teraz się zastanawiam czy w ogóle zostanę dopuszczona do matury :O Mam ochotę się pochlastać :O

Gość leniwa nieudacznica
Tylko, że ja nie dam rady się wziąć za siebie :O Zawsze jak powinnam coś zrobić, to później dochodzę do wniosku, że nie muszę się tak "poświęcać", bo jakoś to będzie i się może wyciągnę. Teraz wszystkie zaległości mi się zrzuciły na raz, i jestem zdania, że już nie ma szans, abym się z tego wygrzebała. Skutek jest taki, że też nie mam zamiaru nic robić, bo nie widzę sensu.

Gość leniwa nieudacznica
Myślę, że samobój w moim przypadku byłby dobrodziejstwem zarówno dla mnie, jak i otoczeniu :O Nie ma sensu męczyć siebie i kogoś :O

Gość leniwa nieudacznica
nawet do zamiatania ulic bym się nie nadawała, bo to bardzo męczące. Mimo, że ledwo co się ciągnęłam z klasy do klasy, to i tak wolę szkołę niż pracę. Kiedy myślę o tym, że kiedyś będę musiała iść do pracy, to ogarnia mnie panika :O Skończę jeszcze gorzej niż zamiatacz ulicy :O Pewnie będę zdychać na dworcu, bo moja matka tez nie będzie chciała utrzymywać takiego darmozjada :O Samobójstwo byłoby najlepszym rozwiązaniem, ale mimo wszystko nie chcę umierać... Może w końcu się namyślę w tym kierunku jak będzie jeszcze gorzej.

Gość leniwa nieudacznica
Jeżeli zostanę dopuszczona do matury, to podejdę do ustnej. Myślę, że nie ma sensu pisać pracy, żeby zdać. To jedynie 6 punktów, więc poco się tak męczyć pisaniem? Wystarczy trochę powiedzieć...

Gość leniwa nieudacznica
Tylko najgorsze jest to, że jestem jeszcze tchórzem i samobójstwa nie popełnię :O Niby nic nie mam, ale i tak jest dużo rzeczy których nie chcę stracić po śmierci. Mianowicie mam na myśli leniuchowanie :O Spanie, leżenie, słuchanie muzyki, czytanie, oglądanie filmów, granie w gry, kafe.... Qrwa przegrałam z kretesem :O Chyba założę konto na jakimś portalu randkowym, będę się umawiać ze wszystkimi, aż w końcu trafię na jakiegoś psychola, który mnie zabije. :O

Gość jak chcesz to mogę cię
rozdeptać :classic_cool:

Gość podobna123456
I jak poszła matura?

Gość fgdfgdfgfdg
Nie martw się... ja mam to samo. Za 5 dni matura a ja nie powtórzyłam lektur! A prezentacji napisałam 10 linijek... spod jakiego znaku zodiaku jesteś? Ja jestem wagą, moja babcia też,a podobno te znaki lubią leniuchować

Gość FunnyHoney
a ja jestem rybą i opierdalać sie potrafie jak nikt inny... data urodzenia nie ma tu nic do rzeczy... przemęczać się nie ma sensu. spójrzcie na to z tej strony: od lenistwa nikt jeszcze nie umarł a przez pracoholizm...? no i mamy odpowiedź :D