Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000111

co sadzicie o takiej dziewczynie?

Polecane posty

Gość 000111

Witam . Poznalem dziewczyne , rozwodke zdzieckiem. Do lozka poszlismy po tygodniu znajomosci, na 3 spotkaniu. Zgrywala swieta aczkolwiek taka nie byla, znala sie na rzeczy. mi powiedziala ze nie sypiala zfacetami od 2 lat. odeszla od meza jak maluszek mial 3 miesiace , wrocila do matki. Dla mnie troche ta sytuacja wydawala sie dziwna, gdyz nie zaliczyla wpadki , dziecko planowali, postawili dom. i po 3 miesiacach od urodzenia wrocila do matki zdzieckiem. Najlepsze jest to ze w tym czasie od urodzenia dziecka nie sypiala zmezem. potem poszla do matki, tylko nie daje mi spokoju fakt dlaczego zalozyla spiralke sobie. Skoro nie uprawiala sexu , bynajmniej zmezem. Grala przedemna swieta, ze niby co to nie ona, ale nie przeszkadzalo jej uprawianie sexu gdy za sciana byli jej rodzice. Rozstalismy sie zpowodu tego ze zaczela nalegac zebym zapraszal ja do hoteli, co uwazalem za glupote, gdyz kochalismy sie w domu , ja uwazam ze do hotelu mozna wozic wiecie kogo, a nie kandydatke na przyszla zone. i to stalo sie powodem rozpadu naszego zwiazku , co o niej myslicie. Ja wyrobilem sobie zdanie, chcialbym sie przekonac czy dobrze mysle. Pozdrawiam

Gość km,lllllllllll
co to spiralka

Gość Ona z Tytanica
znała sie na rzeczy, a to pewnie z harlequinów:):D

Gość czy jestem dobrym detektywem
po tygodniu poszła z toba do łóżka to łatwa z niej dziewczyna

Gość tak tak my
tez tak mamy :D

Gość 000111
nikt nic nie sadzi? w takim razie ten swiat zszedl na psy

Gość amaaaaaa
daruj ją sobie

a nawet jak ktos Ci tu napisze- "nie, zle zrobiles, zle myslisz" to zmieni to cos? ostatni raz i wiecej nie wysylam... to znak :P :D

Gość pocopytasz
jak juz wiesz

zle myslisz..jestem palantem... To normalna kobieta, której się nie ułożyło życie a ty nie masz mieszkania swojego? W takim razie nie dziw się, że chce hotel...

Gość jezeli zalozyla spiralke
to napewno zrobila to po to zeby uprawiac z kims seks. niekoniecznie z mezem ale napewno z kims.... moze przez to ze nie spala dlugo z nikim tak szybko poszla z toba do lozka a spiralke zalozyla bo miala to w planach a kolejnej ciazy sie boji.... zalezy ile czasu ma ja zalozona jak dlugo to nie mozliwe zeby z nikim tego nie robila

Gość Tatasobieona
Bez urazy, ale chyba ona traktowała Cię bardziej jako sponsora. I trudno oceniać, nie znając jej, ale wydaje mi się, że ona szukała po prostu tego typu znajomości.

Gość ben canto
A co takiego robila w lozku ze od razu piszesz ze sie znala na rzeczy?

Gość ben canto
A co takiego robiła w tym łóżku , że od razu piszesz, że sie znała na rzeczy?

sporale mogla zalozyc sobie po porodzie i tak zostalo nie wymienia sie jej przez okolo 5 lat ale fakt troche dziwne z tym hotelem :-/

Gość jaka to melodia
pewnie ze dobrze myslisz, baby z dzieckiem maja to do siebie ze sa latwe i dbaja o byt $ wzgledem siebie i dziecka,nei raz za kazda cene, pozdro!

Gość a co ty sie czepiasz
sam swiety nie jestes jak na 3cim spotkaniu pakujesz sie do wyra z babka, latwy jestes i tyle, a ona pewnie sobie lubi pouzywac, kolejny z ciebie naiwniak

Gość hmmm..dziwne

Gość rurek ten od żelków
dobrze zrobiles. kobieta ktora idzie z facetem po tygodniu do lozka to .... (sam sobie dopisz)

Gość hmmm..dziwne
pytales sie po co zalozyla spirale? i dlaczego sie rozstali?

Gość juz Ci mowie...
sprawa pierwsza maz/ojciec dziecka... Widzisz czasem mezczyzni nie staja na wysokosci zadania tzn. było super dobrze kiedy byli razem zanim bylo dziecko ukladalo sie super...ona miala dla niego duzo czasu, gotowanie obiadkow prasowanie, sprzatanie... zaszla w ciaze...niby oboje tego chcieli....i widzisz przychodzi taki moment w ciazy ze niestety brzuch przeszkadza pewne rzeczy robic (mysle tu o sprzataniu i rzeczach wymagajacych fizycznie) i mezus przyzywczajony do wysokiego standardu musial zakasac rekawy i sam sie wziasc do roboty co zapewne bylo mu nie w smak bo lepiej jak sie zrobi samo (czytaj zona wszystko zrobi)...pozniej urodzilo sie dziecko...ich pierwsze...wiec ona poswiecila sie tylko dziecku on byl jakby na drugim planie (co jest zrozumiale bo noworodek sam kolo siebie nie zrobi nic) i w tym momencie podejrzewam,ze sie zaczely problemy bo oboje mieli wzgledem siebie zbyt wysokie wymagania...ona chciala zeby pomagal przy dziecku (bo siedziala z dzieckiem 24h na dobe i byla zmeczona on uwazal ze skoro pracuje i zarabia na dom a do tego musi w nim jeszcze cos zrobic to wystarczy)...jak sie ozenisz i bedziesz mial dziecko zrozumiesz....niestety jesli ludzie od poczatku sa zle dobrani a nie maja okazji zeby sie na wskros poznac pozniej wyglada to tak ze lepiej byc szczesliwym samemu niz uzerac sie we dwoje.... Co do sexu i jej umiejetnosci...to jest jak jazda na rowerze tego sie nie zapomina....wiec nie sadze zeby klamala.... co do spiralki..sadze,ze poprosila o jej zalozenie zaraz po porodzie...zalozenie spiralki to nie jest takie hop siup(ja tez chce miec spiralke zaraz po porodzie wiec to mnie nie dziwi) to raz dwa ze nie wiedziala ze z mezem sie rozstanie w ciagu 3 miesiecy wiec jako normalna kobieta pomyslala o antykoncepcji...w okresie karmienia piersią najlatwiej jest zajsc w ciaze (ona widocznie nie chciala z pieluch pakowac sie w pieluchy) a nie chciala brac tabletek bo tak naprawde nie wiadomo czy i jaki wplyw to bedzie miec w przyszlosci na dziecko(jak sie domyslam karmila piersią wiec musiala uwazac na wszystko co je zeby nie mialo to zlego wplywu na dziecko)... Nie sypiala z mezem bo widocznie wyszly wszystkie kwiatki...i nie chciala z nim sypiac...nie wiesz czy jej nie zdradzal, nie wiesz czy jej nie bil, nie zastraszal, nie wiesz co sie miedzy nimi wtedy dzialo...to ze kobieta jest czyjas zona nie oznacza ze zawsze musi uprawiac sex z mezem bo jesli z jakiegokolwiek powodu nie ma na to ochoty nie musi... wrocila z dzieckiem do matki bo gdzie miala wrocic na ulice? 2 lata nie uprawiala sexu to ja ponioslo....kobiety tez maja swoje potrzeby...Tobie widocznie zaufała...a chciala jezdzic do hoteli bo jak zauwazyles za sciana byli rodzice...moze zrobili jej jakis komentarz i tobie o tym nie mowila bo nie chciala zebys sie w jej domu dziwnie czuł...poza tym w tym domu ona ma dziecko wiec sorry stary ale nie bylo Ci glupio posuwac mamusi kiedy za sciana był jej synek z dziadkami? (to akurat zle swiadczy o Tobie) Mogles ją tez zabierac do siebie do domu.... Powiem Ci jakie mam zdanie...nie o niej o Tobie... Niedojrzały dzieciak, ktory jest zdesperowany i bajeruje dzieciate babki bo z tymi bez dzieci sobie nie radzi...a do tego sknera bo zaluje na hotel i woli sie bzykac prawie na oczach dziecka a tak nawiasem lubisz jak cie podsluchuja w trakcie? (swoja droga takie zboczenia sie leczy)...daj tej kobiecie spokoj niech sobie kogos wartosciowego znajdzie....