Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opilowana do dna

Boże gdzie je mam mózg...

Polecane posty

Gość Opilowana do dna

;( nie mam sił ..po prostu nie moge uwierzyć i nie spodziewalam sie tego po sobie,ze moge byc tak pusta i głupia.. taka uległa i "mściwa" ... mam 18lat ,moja matka jest alkoholiczką ,która sie ukrywa chodz tylko nasi najbliżsi o wszystkim wiedzą,ojca mam wojskowego ,który pracuje od 2lat za granicą,a zjezdza sie tylko co 3tyg. na weekend z reszta na całe szczęscie bo znęca się psychicznie ,moja strasza siostra przez niego uciekła daleko za granice i nienawidzi tego domu,a ja niestety jeszcze sie ucze i musze tu życ... Boże :( najgorsze jest to,ze po ostatnim wybryku mojej mamy,którą wtarzała pod drzwi moja sąsiadka z jakims młodym kolesiem(przed którym strasznie głupio mi sie zrobiło)pijąną doszłam do wniosku ,ze musze cos zrobic,musze zadać im jakis cios,aby oni zobaczyli,ze mogą kolejną córke stracić..często nauczyciele się skarżyli,ze córka za chuda,raz wylądowałam w szpitalu,ale to ze względu na skręt jelit ...w koncu wpadłam na zabójczo głupi pomysl... zeby wpaśc w jakas chorobe i zaczęłam sie odchudzać ,głodzić ,dużo chodzić,a teraz doszły wymioty ;( nie wiem co we mnie wstąpiło..juz 3dzień wymiotuje bo czuje sie taka lekka i taka "chora" .. nie wiem po co ja to robie,chyba chce zniszczyc swoje życie juz do końca.. moja mama sie do mnie nie odzywa bo stwierdziła,ze jestem prostaczką za to ,ze na nią nakrzyczałam o jej ostatnie zachowanie:O ale co ona sobie myśli? całe dziecinstwo i młodosc mojej siostry zmarnowała ,teraz ja? i zadnych konsekwencji? .. :O ona nie wie o tym co ja robie i czemu to robie.. nie wiem tylko czy mam sie zacząć bać samej siebie.. :( byłam u psychologa ,przyjaciółka mnie zaciągneła..bylam tak z 4miesiace temu (wtedy jeszcze nie mialam takich głupich pomysłow) ale juz samo to,ze poszłam do tego psychologa musiało cos we mnie obudzić bo kobieta uświadomiła mi,ze mam mame alkoholiczke(gdzie nei wierzylam w to bo sądziłam,ze kazdy ma prawo się napić) ona mi pokazała róznice między napiciem się ,a upiciem .. i jeszcze jak ona sama sobie pije w domu ,a potem chowa butelki to jest cos nie tak ... co ja mam zrobić.. zawsze myslalam jednak,ze jestem w miare poukładaną dziewczyną z "klasą" ,która myśli jak inteligentna osoba,odpowiedzialna przynajmniej jak na swój wiek..a tu.. czar prysł i nie wiem co z tym zrobić..

Gość Upolonkaaa
ile ważysz i jaki masz wzrost? co nie ma z reszta nic do znaczenia.. jestes chora.. albo przynajmniej masz jej początki ..współczuje udaj sie lepiej do tego psychologa jeszcze raz i opowiedz o wszystkim.. a ze mame masz alkoholiczke to fakt z tego co tu napisałas ,chowanie butelek nie jest normalne oraz przychodzenie zalanym do domu

Gość Opilowana do dna
173cm/54kg ważyłam sie z miesiąc temu ..

Gość Upolonkaaa
:O to tragedia...dziewczyno Ty juz jesteś chora ..

Gość idz sie leczyć na nogi
bo na głowe już za późno :O jestes psychiczna .. co z tego,ze masz tak w domu ? czy tty rozumiesz,ze niszczysz swoje zycie,a nie rodzicow?

Gość biedactwo..chcia
chciałabym Cię przytulić, Kochanie.