Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgfgfgfgfgf

Pobieraczek5 i moja głupota.. BŁAGAM O POMOC!! kto był w takiej sytuacji???????

Polecane posty

Gość 19sylwia882
ja tez naciełam sie na to i napewno im płacić nie będę wysłałam im wiadomość zwrotną: przepraszam bardzo ja żadnej usługi PŁATNEJ nie zamawiałam i nie zamierzam za nią wam płacić jesteście bandą oszystów która straszy i naciąga wiele ludzi! Prosze o usunięcia mojego konta i wszelkich danych na pobieraczku gdyż nie kożystałam z waszych usług!! ciekawe co teraz bedzie

Gość Gość.
Ja mam problem z tym pobieraczkiem5, mianowicie zawsze ściągałam piliki z zrzuta.eu po załadowaniu strony zrzuta.eu wyświetlił się pobieraczek5 ściągnełam jednorazowo plik bez żadnego zakładania konta. Po 2 tygodniach dostałam wiadomość wezwania do zapłaty 100zł, jakim prawem wyłudzają pieniądze od ludzi za praktycznie nie korzystanie z ich usługi skoro nie zarejestrowałam się to czego chcę ode mnie? Nie mam zamiaru zapłacić za coś czego nie zrobiłam poza tym straszą sądem komornikiem. Tak naprawdę czytając różne fora stwierdziłam ze płacie ten kto się boi a tak naprawdę powinien ktoś z z nimi zrobić porządek bo wielu ludzi się dało nabrać! Mam nadzieje że szybko skonczy się ten pobieraczek i to ONI bedą musieli wypłacać się do końca życia i jeszcze dłużej!!!

Gość ibizaJM
SZZZZZOOOOKKKK Ja też dostałam maila do zapłaty za pobieraczek5, 94,80 zł była w szoku bo niby za co? Nawet nie pamiętam jak to się stało że znalazłam się na str Pobieraczka automatycznie pojawiło się akceptacja regulaminu i już mnie mieli, dałam się złapać w pułapkę ale skąd mogłam wiedzieć że akceptując jakiś głupi regulamin który w dodatku była napisany trudnym prawniczym językiem i strasznie długi, okaże się równocześnie zawarciem umowy na ich usługę i że będzie trzeba zapłacić abonament z góry za cały rok. SZOK. To jest jedno wielkie naciąganie ludzi na kasę, zastraszanie to powinno trafić do sądu. Na innych forach piszą ludzie że mieli już z nimi do czynienia w zeszłym roku w Listopadzie i do tej pory nikt nie zrobił z nimi porządku to jest szokujące. Nie zamierzajcie płacić Pobieraczkowi. Oni tylko straszą a tak naprawdę w Sądzie nie ma żadnej sprawy w której pozywającym byłaby Firma ELLER SERVICE z Gdańska czyli Pobieraczek.

Gość pyton
mi tez zrobili taki numer chocia niemam tej skrzynki

Gość matificu
Ja też jestem ZALOGOWAŁEM SIĘ TAM A DZIŚ RANO DOSTAŁęm EMAILA że jestem wezwany do sądu i musze zapłacic Grzywną 94 złl ALE ZA CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????

Gość aaa1111
Mi przedsądowe wezwanie do zapłaty przyszło po dwóch latach, nie dostawalem wcześniej powiadomień, w dodatku przyszło ono w liście a nei drogą elektroniczną na poczte email. co zrobić.? Boje sie tej windyfikacj : ((

Gość czacha520
też tak mniałem nic nie zrobiłem wysłałem i odpuścili mi też było z odsetkami ps. mam 10 lat xD

Gość anna.wawa
Czy to sa jakies zarty?? ja tez dostalam taki list ale to nie jest najsmieszniejsza rzecza!!! Najzabawniejsze jest to ze ja wogole nie znam takiej strony i nigdy na nia wchodzilam do dzisiaj po przeczytaniu listu!!!! Co ja mam zrobic?? Mam placic im 100 za nic?? Jezeli dostalam wiadomosc na email i kliknelam nie chcacy to co mam teraz za to placic??!!!

Gość rasta 47854
Witam.Dzisiaj dostałem list ze mam zapłacic za usługe serwisu pobieraczek.pl.Pamietam ze sie logowalem do tego serwisu ale nie pamietam abym zamawial ile mam do korzystania czy 5 czy 20 GB . Nie wiem co robic poniewaz jestem niepełnoletni a po za tym nie mam takiej kwoty ok 100 zł.Prosze o pomoc na mojego maila patmar94@o2.pl

Ja kilka tygoni temu też dostałam list o zapłacenie 100zł za tą włąśnie usługę a w ogóle nie wchodziłam!!!!! Najlepiej spalić ten list i nie zawracać sobie głowy(ja tak zrobiłam)a napisali,że czekają tylko 7 dni:)

Gość pyton
oni nie podadza nikogo do sadu bo maja nie legalne oporogramowanie

Gość bier...
Ja tez tam zarejestrowałem sie ponieważ szukałem jakiś stronek do pobierania gier typu gta san andreas itp żeby było można zatrzymywac i startować jak w przypadku "UTORRENT" TEŻ MI PISZA DROGA SĄDOWA MYSLE ŻE TO BZDURY I HAMY WYŁUDZAJA KASE A JAK LIST PREZYJDZIE DO MNIE ŻE MAM DO SĄDU JECHAĆ JA KOŁO OPOLA MIESZKAM A JAK MAM JECHAĆ DO WARSZAWY ITP TO CO CZY NAPRAWDE ONI STRASZĄ LUDZI CZY CO umowa to jest jak ktoś podpisuje własną ręką a nie elektronicznie gdzie warunków umowy nie czytał ja juz tego nie rozumiem help GG:17737529 przedstawcie sie że jestescie w sprawie pobieraczka tego syfu help bede wdzieczny

Gość klklklklklklklklklkl
mam pytanie przyszło mi listownie wezwanie do załaty 94.80 za pobieraczek5 o co w tym chodzi ???? zapłacic??

Gość julka19x
skad oni mają wasze adresy?sami im podajecie?