Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgfgfgfgfgf

Pobieraczek5 i moja głupota.. BŁAGAM O POMOC!! kto był w takiej sytuacji???????

Polecane posty

Gość fgfgfgfgfgfgfgf

http://news.p2p.info.pl/pobieraczek-pl-oszukuje-internautow/1695 mam pytanie czy ktoś z was został w realu (nie przez meila) pociągnięty do odpowiedzialności prawnej? musiał płacić odsetki?? bo wydaje mi sie ze to oszustwo, ale nie chce miec po kilku miesiącach niespodzianki i płacić kilkuset zł odsetekk....!!!!!!!!!!!!!! ;/ czy ktoś z was tez z nimi sie borykał??? musieliscie płacic odsetki? czy moze dali wam spokój? i odpisywaliscie na maile, czy nie??? bo taki amil wysłali baardzo wielu ludziom. A jesli ja jako jedna z nielicznych odpisze to moze sie do mne przyczepią... ;/ CO ROBIĆ???????? ;( ;/;;/;/

Gość gjeutuirtyui
nic. nikt cie za to do odpowiedzialności nie pociągnie. nie opłaca się. możesz im maila napisać, ze to co sie stało to stało się przez pomyłke

Gość dobradobraaaaaaaaaaa
ale jakiego maila o co tu w ogóle chodzi ?????????????????????

ale jakiego maila o co tu w ogóle chodzi ?????????????????????

Gość sdafasd
umowa z nimi jest w świetle prawa nieważna i nie mają podstaw by ściągać od ciebie pieniądze. możesz im podesłać maila w którym napiszesz, że rezygnujesz z ich usług. pewnie ktoś zaraz poda wzór a jak nie poda to wpisz w wyszukiwarce "pobieraczek".

to po co sie rejestrujecie na płatnych pobieralniach przecież mozna za freee

Gość abcdefghikj
spokojnie wpisz sobie na youtubie pobieraczek i nie plac! tam jest reportaz o tym jak ludzi nabijaja w butelke

Gość dasdsadsagdfgjsdijfsoz
daj spokoj , ja raz sie zarejestrowalam na okres próbny za darmo i niedawno przeczytałam własnie wiadomość od nich z WRZEŚNIA że za pare dni sparawa pojdzie do sadu jezeli nei zaplace. do tej pory nic nie przyszlo .. ;p oszusci :P

Nikt nie ma prawa z Ciebie czego kolwiek zedrzec. Powiedz ze niech w dupe sobie wsadzi ten regulamin. Posadzili kogos kto udaje prawnika, wymusza kase i glupi rodzice jeszcze za to placa.

Gość do autorki..........
Byl program o nich w ekspresie reporterow nie plac

Gość fgfgfgfgfgfgfgf
możesz im podesłać maila w którym napiszesz, że rezygnujesz z ich usług. pewnie ktoś zaraz poda wzór a jak nie poda to wpisz w wyszukiwarce "pobieraczek" zrezygnoiwaźć mozna w ciągu 3 miesięcy od zawarcia umowy, ale jesli podało sie prawdziwe dane przy logowaniu... a ja podałam zmyślone...

Gość B.........666
Mogą Ci naskoczyć. Tylko weź jakby co dobrego prawnika. Nie było jasno napisane o opłatach, nie korzystałaś z usług. No i najważniejsze, nie mają żadnych praw do rozpowszechniania filmów i oprogramowania, czyli wspierają piractwo. Oskarżysz ich o przestępstwo pomocy w piractwie, oraz o wyłudzanie pieniędzy podstępem. Teraz wyślij im e-mail że mają natychmiast usunąć twoje dane osobowe i usunąć konto. jeśli nie usuną twoich danych osobowych, to złamią prawo, bo ustawa o ochronie danych osobowych mówi, że na twoje życzenie muszą usunąć te dane z bazy. A wtedy jeszcze ich możesz oskarżyć o to. Zostaw wysłany e-mail na serwerze w folderze wysłane. najlepiej, żebyś wysłała z opcją żądania potwierdzenia przeczytania. Niektóre poczty mają taka opcję.

Gość B.........666
Mogą Ci naskoczyć. Tylko weź jakby co dobrego prawnika. Nie było jasno napisane o opłatach, nie korzystałaś z usług. No i najważniejsze, nie mają żadnych praw do rozpowszechniania filmów i oprogramowania, czyli wspierają piractwo. Oskarżysz ich o przestępstwo pomocy w piractwie, oraz o wyłudzanie pieniędzy podstępem. Teraz wyślij im e-mail że mają natychmiast usunąć twoje dane osobowe i usunąć konto. jeśli nie usuną twoich danych osobowych, to złamią prawo, bo ustawa o ochronie danych osobowych mówi, że na twoje życzenie muszą usunąć te dane z bazy. A wtedy jeszcze ich możesz oskarżyć o to. Zostaw wysłany e-mail na serwerze w folderze wysłane. najlepiej, żebyś wysłała z opcją żądania potwierdzenia przeczytania. Niektóre poczty mają taka opcję.

Gość fgfgfgfgfgfgfgf
MAM PODSTAWOWE PYTANIE - CZY WY ALBO CZY ZNACIE KOGOś KTO PRZEZ POBIERACZEK.PL RZECZYWISCIE MIAł WYTOCZONY PROCES SąDOWY??? NIE TYLKO STRASZENIE ALE TA SPRAWA NA PRAWDE TRAFIłA DO SąDU I MUSIAł PłACIC ZA PROCES SąDOWY I ODSETKI?? ALBO ZNACIE KOGOS TAKIEGO???

Nieszkodzi napisz maila ze rezygnujesz z ich uslug i nie zamawialas u nich nic. Nastepnie najlepiej w ogole nie wchodz juz na ta poczte. Nic ci nie zrobia. Poszperaj w necie to oszusci.

Gość llpp
Nie plac, oni nikogo nie podaja do sadu, bo zarabiaja na tych, ktorzy dali sie wystraszyc ich mailami i zaplacili dla swietego spokoju.

Gość fgfgfgfgfgfgfgf
to juz nie wiem czy im odpisać na tego maila??? a jeśli sie do mnie przyczepią, właśnie dlatego ze ich oskarżam o piractwo? i jakoś sprawdzą że podałam zmyślone dane? moze jesli nic nie odpisze to dadzą spokój???

nie maja prawa Ci co kolwiek zrobic. Ich meile mozesz odrazu zaznaczyc jako spam.

Nie dadza ci spokoju a maile beda coraz bardziej natarczywe z grozbami. Wpisz w kafeterii pobieraczek byly takie topiki. Poczytaj i pamietaj zeby nie placic. Znam ten temat z roznych stron.

Gość gjeutuirtyui
moją koleżanke też straszyli. wysłała do nich maila, że rezygnuje i jeszcze coś tam tłumaczyła, ze wlazła tam niechcący. więcej już maila z groźbami nie dostała. nie dostała też zaproszenia do sądu. też złyszałam o tym, że oni żyją z tego, że ktoś się wystraszył i zapłacił. a o tym, ze kogoś podali do sadu nie.

Gość fgfgfgfgfgfgfgf
czyli w koncu nie wiem czy odpisac czy nie. jak na razie nie znalazł sie nikt kto by mial wytoczony proces sądowy z tego powodu...

Gość fgfgfgfgfgfgfgf
czyli znacie osoby które dostały takei pisma. ale jak do tej pory nikt z was nie zna zadnej, nawet jednej osoby ktora dostała prawomocne wezwanie do sądu? nikt a nikt???

Gość gjeutuirtyui
znam osobiście osobe, która dostała meila z pogruszkami. znam ze słyszenia osobe, która też dostała maila z pogruszkami, ale żadna z tych osób nie dostała wezwania do sądu. jedna na 100% nie zapłaciła. a druga raczej też na pewno nie zapłaciła.

Gość przemo2580
ja też sie w to wplątałem ale gożej podałem fałszywe dane osobowe nie przeczytałem regulaminu a co gorsz podałem swój email gdy przyszło mi wezwani do zapłaty meilem i przeczytałem ze za fałszywe dane idzie sie do ciupy odrazu zapłaciłem niewiem czy dobrrze zrobiłem

Gość bravo!!!
przemo2580 bardzo dobrze zrobiłeś w ciupie zleee

Gość kryspinna
daj spokoj. tez dostalam od nich maila. postraszylam prawnikiem i dali mi spokoj :)

Gość bravo!!!
kryspinna nie mo co sie uspokajoc ciupa zlaaa