Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekopaczka

Urodziny nowo poznanej dziewczyny

Polecane posty

Gość ekopaczka

jak w temacie. niedawno poznana dziewczyna ma urodziny jaki drobiazg moze sprawić przyjemność? nie znam jej na tyle dobrze zeby wiedziec co dokłądnie lubi a co nie...prosze o jakies wskazówki.

Gość Może tak, może nie
Może Słonik na szczęście?

Gość ekopaczka
przyjaciółka wymysliła...ładne kartonowe pudełeczko w srodku roznego rodzaju słodycze nie za duzo nie za mało i na dole karteczka...'przez żołądek do serca?" co wy na to kobiety

Róża+ kartka+ ciastko w kształcie serca Ja to dostałam od prawie nieznajomego, spontanicznie. Było mi ogromnie miło. Przyszedł z tym na herbatkę, pograł mi na gitarze. Prezent neutralny, bardzo miły i troszkę starania w nim jest.

Gość Może tak, może nie
Róża+ kartka podoba mi się:-)) A dodatkowo może zaproszenie do kina lub na kolację?

Gość nknnnn
krokodylka- zaprosiłaś nieznajomego do domu???!!!

Gość bilet do teatru
i kwiatek

No jakos tak się sam wprosił... Ja go znałam z widzenia, czasem rozmawialiśmy. Wiem, że nie rozsądnie... bałam się trochę...

Kino? Ja za kinem nie jestem, bo nie ma się wtedy kontaktu ze swoim własnym dniem urodzinowym tylko przeżywa sie film. A film można przeżyć innego dnia. Urodzin już nie. Dlatego wolałabym, żeby mój ukochany porwał mnie i wywiózł w jakieś niezwykłe miejsce, heh bukiet kwiatków bym chciała kartkę ciastko ze świeczką... na tej wycieczce ale super

Gość przy konfesjonale
a prezerwatywa zapachowa nie wystarczy?

Gość niważne
puknij sie w łeb idioto z tą prezerwatywą zapachową... mam nadzieje ze jak ja podarujesz jakiejs kobiecie to Ci zapcha nia morde!!!

Gość o ja pierrrrrrr dykam
nie pisz jej, że przez żołądek do serca :O ja bym pomyślała, że desperatem jesteś skoro jakieś podteksty od razu wysyłasz i że będziesz chciał zaraz wyznawać miłość i ślub w przeciągu roku :D lepiej już te słodycze i kwiatek po prostu, albo kwiatek i bilet do kina/teatru ale żadnych serduszek