Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka0808

Czy to normalne ???

Polecane posty

Gość wariatka0808

Mam 18 ście lat i podobają mi się stasi faceci którzy mogli by być moimi ojcami dla przykładu bardzo podoba mi sie sean penn powiedzcie czy to jest normalne bo kolezanka twierdzi ze nie

Gość h a ha h a
ha ha ha moze zobacz "galerianki"

Gość wariatka0808
tu nie o to chodzi przeczytaj uwaznie ja nie sypiam ze starzszymi facetami tylko mi sie podobaja

Gość wariatka0808
ja nie sypaiam ze starszymi facetami tylko mi sie podobaja czytaj uwaznie

mi tez sie podoba bratt pitt, ricky martin, i co sa piekni ;) co to ma do rzeczy? . jestes normalna, a twoja kumpela tylko chce cie w depreche sproawdzic :)

Gość feel green
Mi tez zawsze podobali się starsi:) Teraz mam 21 ale najseksowniejsi dla mnie to tacy min 30;) To całkiem normalne a kumpeli palnij,że skoro woli takich w pieluchach to jej interes:P

Gość KapeluszBitelsa
Nie ma w tym nic złego, wiele młodych dziewczyn przeżywa takie fascynacje a co niektórym udaje się stworzyć ze starszym patnerem związki głębsze niż z rówieśnikami.

Normalne :) A twoja koleżanka z pewnością też fascynuje się starszymi popularnymi facetami. bo wiek, popularność i możliwości z tego płynące właśnie w Waszym wieku urastają do nadzwyczajnych walorów. :)

Gość *hmmm*
ja szalalam za starszymi facetai dosc dlugo ale tylko nieszczescie mi przyniesli Dzisiaj jestem szczesliwa zona mezczyzny starszego odemnie o 2 lata a na poczatku bylam sceptyczna bo taki mlody gowniarz a tak naprawde dojrzalszy od wszystkich tych starszcyh razem wzietych

normalne, nie normalne to nie jest chyba ważne.....musisz pomyśle bo jak z takim kimś będziesz chciala sie zwiazac na przyszlosc to ty bedziesz miala ledwo co 30 a ukochany juz bedzie szykowal sie pewnie do odejscia a ty zostaniesz mloda wdowa...wiec musisz dorze sie nad tym zastanowic czy jest sens....upodobania masz takie nic nie poradzisz...ale musisz pomyslec jak to bedzie wygladalo w przyszlosci..