Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netgirl00

Ciąża? Owulacja? Okres?

Polecane posty

Gość netgirl00

Hej. Albo mam schizę albo rzeczywiście coś jest na rzeczy... Przez ostatnie miesiące mam normalnie okres (teraz mam dostać 11-ego), żadnych dolegliwości nie miałam. Od jakichś dwóch tygodni czuję... jakby ruchy dziecka, tzn. takie sporadyczne delikatne. Wiem jak to wygląda, bo mam już jedno dziecko :) Może to jelita albo coś, ale zaczyna mi psychika wariować, wiecie dziewczyny jak to jest. I jeszcze jedno, od wczoraj mam troszeczkę wrażliwe piersi, no pewnie, że nie byłoby w tym nic dziwnego, bo za 4 dni mam dostać okres, ale odkąd urodziłam synka (a to już półtora roku temu) to nie bolaly mnie piersi na okres. No i jeszcze jedno, jak co miesiąc w środku cyklu czułam ból jajników (owulacja). Nie wiem, poradźcie coś, czy któraś też takie coś miała? Pozdrawiam.

Gość netgirl00
No już się doczytałam, że okres w ciąży wygląda inaczej, jest skąpy, itp., a ja miałam ostatnio zawsze normalne krwawienie trwające 6 dni. Mam schizę!! Pomocy.

Gość netgirl00
Dziewczyny, podzielcie się ze mną swoim zdaniem. Please...

Gość Kimimia
Mysle ze nie ejstes w ciazy i tylko jelita ci skacza, spokojnie, nie wmawiaj sobie ciazy, bo zglupiejesz :)

Ja juz tez zgupiałam okresu nie mam od kilku dni a testy obydwa negatywne. Nasza psychika działa cuda

ja tez myslałam ze jestem w ciazy okresu nie mam od kilku dni a 2 testy negatywne

Gość bybt
mam podobna sytuacje niech ktos doradzi

Gość netgirl00
Dzięki, ale to wszystko wiem. A oczekuję odpowiedzi od kobiet, które miały podobnie. Pzdr.