Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majlenka

ESCAPELLE ;/

Polecane posty

Gość Majlenka

Witajcie :) mam pytanie wczoraj byłam u ginekologa ze by wypisał mi receptę na lek "ESCAPELLE" Czy to normalne ze skasował 100zł bo uznał to za wizytę (która trwała 5min) :|

Gość Majlenka
... :|

Gość asdasdasdsad
albo myślisz i robisz to z głową, albo płacisz...

Gość martaaaaaaaaaaaaa19
ja byłam dwa tygodnie temu. wziął 50 złotych,gadał ze mną 5 minut. Jeszcze na recepcie wypisał fałszywe dane ,bo mam 17 lat. Ogólnie to ładnie zdzierają

Gość martaaaaaaaaaaaaa19
kurwa postow mi nie dodaje :o

50zł, a nawet i 100zł za uratowanie TWOJEJ dupy z nadstawianiem własnego karku to zdzierstwo Twoim zdaniem? słabo się cenisz, oj słabo.

Gość martaaaaaaaaaaaaa19
weź się pierdolnij,zamiast mnie pouczać. :) już multum kobiet wypowiadalo sie,ze one za darmo mają przepisywany ten lek i to jest wykorzystywanie naiwnosci pacjentek. 'z nadstawieniem swojego karku' rzeczywiscie straszne nadstawianie karku. a co to aborcja?:o nie ma to jak rozmawiac z kims minute,isc do szpitala nie prywatnie i zaplacic 50 lub 100 zlotych plus dodatkowo ile trzeba dac za lek.

Gość Majlenka
frufru ! nie pytam się Ciebie na ile się ocenianiem po pierwsze po 2 zadałam inne pytanie nie chodziło mi o to czy 100zł to duzo tylko ogólnie czy wszędzie się tak płaci... "Czy to normalne ze skasował 100zł " buuuu !:P ^^ ale spoko

"już multum kobiet wypowiadalo sie,ze one za darmo mają przepisywany ten lek i to jest wykorzystywanie naiwnosci pacjentek." to że ktos nie płaci nei znaczy że Ty nie bedziesz :D w prywatnym gabinecie sie płaci, trzeba być na to przygotowanym. jak lekarz nie weźmie pieniędzy za wypisanie recepty to jego uprzejmość a nie norma. zawsze mogłas powiedzec "a to nie, to ja dziekuje" i wyjsc :D "'z nadstawieniem swojego karku' rzeczywiscie straszne nadstawianie karku. a co to aborcja?" wpisanie fałszywych danych na recepcie? - praktycznie jak sfałszowanie czeku :D możesz isć go zaskarżyc do sądu w ramach zemsty :D "nie pytam się Ciebie na ile się ocenianiem po pierwsze" to dobrze bo nie do Ciebie mówię. "zadałam inne pytanie nie chodziło mi o to czy 100zł to duzo tylko ogólnie czy wszędzie się tak płaci" nie takie pytanie zadałaś jak sama podkreslasz - spytałas czy to normalne ze Cię skasował. wiec odpowiedziałam - to normalne ze za wizytę lekarską sie płaci, a ile i za co to zalezy od gabinetu. trafiłaś do takiego w którym się płaci. nigdzie nie jest powiedziane że wypisanie recepty jest za darmo.