Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate_kate

poszukiwania partnera

Polecane posty

Gość kate_kate

Czy logowanie sie na portale randkowe to dobry pomysł, zeby znalezc swoją drugą połówkę? Od 3 m-cy jestem sama, a po wakacjach są 3 wesela, na które jestem zaproszona z osobą towarzyszącą. Dodam tylko, że nigdy nie chciałam i nie chce chodzic na śluby z jakims znajomym czy przyjacielem, bo to niw to samo, co partner, którego sie kocha i z którym "się jest". Relacje są zupełnie inne, a do kumpla w życiu bym sie nie przytuliła. Dyskoteki też odpadają na poszukiwania.

Gość do wakacji sporo czasu
jeszcze kogoś poznasz albo wybierz kolege brata czy siostry który ci sie podoba ale mało go znasz, lub brata kolezanki lub kolegi i załatwione ;)

Gość do wakacji sporo czasu
portale randkowe odradzam bo nie dośc że tam są sami desperaci to jeszcze sa tak zakompleksieni że działaja na kilka frontów więc szkoda twoich nerwów zresztą poprzeglądaj i sam stwierdzisz że z wyglądu to istna masakra:o

ale z ducha to jest kafe podrywacz :D duszku ile niewinnych kafeteriuszek już uwiodłeś, pochwal się? :p

jaki tam podrywacz? :P wiadomo, ze prowokator:) Żadnej nie uwiodłem i z żadna sie nie spotkałem Przeciez jestem duchem a tu nie spotkałem zadnej konkretnej i zainteresowaniej znajomoscia w realu:P pewnie duchów sie boją;p

jaki tam podrywacz? :P wiadomo, ze prowokator:) Żadnej nie uwiodłem i z żadna sie nie spotkałem Przeciez jestem duchem a tu nie spotkałem zadnej konkretnej i zainteresowaniej znajomoscia w realu:P pewnie duchów sie boją;p

ja poznałam swojego obecnego na portalu randkowym , także da się. Polecam, chociaż rzeczywiście trudno tam o kogoś normalnego.

z takim fotosikiem to nie dziwię się, że wyrwałaś jakiegoś przystojniaka :D wrzuć swój fotosik duszku, chyba wiesz, że reklama dźwignią handlu? ;)

no spoko Dziubus...podziwiam i doceniam:) swojej nie wrzucam,bo reklamy nie lubie wystarczy ze ktos mnie poczyta albo napisze i nie ma problemu nie jestem lowelasem kafe:P

a poza tym mój to żaden niewiadomo jaki przytojniak, przede wszystkim jest dobrym człowiekiem, a chyba to się najbardziej w życiu liczy...:)