Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JANET2

JAKI BIUSTONOSZ DO SUKIENKI Z GORSETEM?

Polecane posty

Gość JANET2

CZY MACIE JAKIES SPECJKLNE TE STANIKI Z BARDOTKĄ? GDZIE KUPOWAŁYŚCIE

Ja się właśnie wybieram kupić bardotkę w ta sobotę. I już się boję bo z moim rozmiarem wyczuwam kłopoty;-)

Gość lokatka
ja do dopasowanej sukienki z gorsetem nie mialam stanika ;) z moim biustem moge sobie na to pozwolic :P

też bym odradzała stanik, dobry gorset powinien trzymać biust. Ewentualnie można wszyć w suknię z tego co wiem.

Ja zamierzam na przymiarce spróbować z i bez. Mam jeszcze ramiączka w sukni dość szerokie więc może nie będzie trzeba wcale.

ale nie wiemy, czy autorce chodziło o SUKNIĘ ŚLUBNĄ czy SUKIENKĘ, bo w sumie w tytule jest 'sukienka' a to trochę zmienia postać rzeczy, bo gorsety w sukniach slubnych są przewaznie tka dobrze dopasowane + mają wewnętrzne wkładki na biust że zasadniczo dodatkoy biustonosz nie jest potrzebny (ja kupiłam ale ostatecznie tez nie ubrałam i było ok ) natomiast w do sukienki weselnej (gościa) raczej bardotka się przyda, bo tkaie gorsety sa zazwyczaj bardziej miękkie i mniej dopasowane.

Gość lokatka
mi pani w salonie zaprpopnowala ze mozna zamiast stanika,moga mi wszyc w gorset takie gabeczki dla mnie to dobre rozwiazanie :)

Gość truskawkowapolewa
Bardotka to mój ulubiony model biustonosza. Z reguły zawsze też na takie się decyduję , ponieważ one bardzo dobrze się układają i eksponują biust. W najbliższym czasie mam zamiar kupić sobie nowy biustonosz i mam już nawet upatrzona bardotkę na nipplex.pl Dodam jeszcze, że bardotkę nosi się bardzo wygodnie.

Gość gość
generalnie do gorsetowej sukienki raczej biustonosza się nie wkłada, no chyba że słaby gorset, wtedy to może coś takiego mało widocznego bez ramiączek: https://www.lejdi-sklep.pl/p4023,biustonosz-abracadabra.html

Gość gość
gość dziś co to za gooowno? :/