Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudząca się więc pytająca

Czułaś się w 100% na CÓRKĘ, a okazał się SYN lub odwrotnie ?????????????????????

Polecane posty

Mam już synka, to druga ciąża i WSZYSTKO jest inaczej !! Tzn. z synkiem jadłam chętnie KWAŚNE, teraz SŁODKIE Brzuch miałam b. nisko, teraz mam wysoko No i czułam, że będzie synek, a teraz czuję, że będzie córka Poza tym często jak mnie ktoś widzi to mówi, że będzie córa. Pytam wtedy czy zbrzydłam skoro takie twierdzenia :P odp, że nie, ale wyglądam inaczej. Sama po sobie widzę, że wyglądam tak jak wcześniej, nigdy nie miałam i nie mam ŻADNYCH problemów ze skórą itp, ale sama też czuję się na dziewczynkę. We wtorek mam usg, które prawdopodobnie poda mi płeć, ale zastanawia mnie czy któraś tak miała, a okazało się zupełnie inaczej :)) Jest mi to obojętne, mogę mieć córkę - będzie parka... mogę mieć też dwóch urwisów...... bez różnicy :)Pytam z czystej ciekawości :D

Nie sugeruj sie niczym;) Zaden ksztalt brzucha, smaki czy wyglad nie swiadcza o plci dziecka;) U mnie wszystko tez bylo inaczej a mam dwie cory...to samo u moich kolezanek;) Kazdy lekarz potwierdzi ci moje slowa;) w pierwszej ciazy gin do konca twierdzil, ze mam syna...a ja snilam, ze rodze dziewczynke i czulam ze wlasnie ja mam i jednak sie nie pomylilam:D

Mnie na USG lekarz powiedzial ze bede miala dziewczynke i nawet przed porodem mnie bedal i tez tak mowil , ze bedzie corcia . A urodzilam synka ktory teraz w rozach chodzi bo cala wyprawke kupilam dla dziewczynki.

ja miałam bardzo podobnie jak Ty. Jak zaszlam w 2gą ciążę wyglądałam inaczej niż w 1szej, miałam na co innego ochotę itp. Poza tym każdy mi życzył córki bo się przyjęło że jak sie ma syna to sie dziewczynka przyda. No i koniec konców wydawało mi się że bedzie córcia, choc to było raczej lekkie przeczucie. Na połówkowym (i późniejszych usg) jednak w 100% pokazał się chłopak;D

No ok, rozumiem brzuch, smaki itp nie ma się co sugerować, ale co z moją intuicją? Która jest tak przekonana o córce, że jak na usg usłyszę syn to będę szczęsliwa, ale w ciężkim szoku :) z synem tak samo byłam pewna i na usg gdy usłyszałam chłopak powiedziałam tylko - WIEM :)

ja wyglądałam typowo na chopca, zachcianki na chłopca, a jest dziewczynka :) Wszystko odwrotnie, ale tak to jest z zabobonami :D

Przeczytaj dokladnie powyzsze posty;) Ja trafilam z przeczuciami...natomiast reszta dziewczyn nie...takze tym tez nie za bardzo mozna sie kierowac;)

Gość zabobony sie SPRAWDZAJĄ
Jeśli masz brzuch wysoko to dziewczynka a jak nisko to chłopak jeśli włosy masz ładne, grube i błyszczace to chłopak, a jak odwrotnie to dziewczynka i jeszcze jak masz brzydszą cere to córka a jak ładną to chłopak bo dziewczynki odbierają mamie urodę na czas ciąży

Gość hahahahhhhhaahahahaha
hehehe, ale jaja :P

"jeśli włosy masz ładne, grube i błyszczace to chłopak, a jak odwrotnie to dziewczynka i jeszcze jak masz brzydszą cere to córka a jak ładną to chłopak bo dziewczynki odbierają mamie urodę na czas ciąży" no właśnie guzik z tego się sprawdziło. W ciązy wyglądałam bardzo ładnie, nic się nie zmieniłam i dziewczynka. Jedynie to ten brzuch faktycznie do końca miałam wysoko

buahahahhahaha:D:D:D co do urody w ciazy to calkiem mozliwe! bo ja wygladalam w nich jak potwor! Popuchnieta twarz, rece, nogi, przetluszczajace sie wlosy, jakies takie plamy na twarzy! Masakra;) Za to teraz mam dwie piekne cory, a uroda mam nadzieje wroci;)

Gość Alexxxxxxa
ja od pierwszego dnia WIEDZIAŁAM, że będzie dziewczynka, głowę bym dała sobie za to uciąć. Jak lekarz na usg powiedział, że chłopiec, to chciałam się z nim kłócić, że się myli. :D I jest chłopiec.

u mnie akurat sie sprawdzilo przeczucie mam syna i corke i cala ciaze i porod w obu przypadkach przechodzilam zupelnie inaczej moja sasiadka od poczatku ciazy czula ze bedzsie syn, wogole ladnie wygladala , miala smaczki raczej na kwasne a w 26 tyg okazalo sie ze bedzie corka, az sie poplakala bo taka nastawiona byla na syna no ale teraz ma piekna coreczke ktora bardzo kocha :)