Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cainta

bardzo pociągam wielu facetów - czy to coś zlego??

Polecane posty

Gość cainta

nie jestem najpiekniejsza ale brzydka tez nie, bardzo dbam o siebie i swoj wyglad, mysle ze jestem bardzo kobieca.. nie chodze w krotkich miniowkach i z dekoltem po pas a mimo to zwracam uwage wielu mezczyzn.. i od wielu tez uslyszalam ze jestem bardzo pociagajaca.. spotykam sie teraz z pewnym mezczyzna i on mowi ze jak mnie widzi to odrazu wymieka i ze bardo go kusze a ja nawet nic nie robie, nie wypinam sie, nie kokietuje... co o tym myslicie??

Gość rozumiem ze odwiedzasz
sklepy z używaną odzieżą?

Gość sdfsdfsdfsdf
ze jestes narcyzem

co o tym myslimy? ze jestes ladna i pociagająca i podobasz sie facetom? chcesz sobie dorobic jakas ideologię do tego co napisala? tu nie ma nic do dodania.

sklepy z używaną odzieżą?

Gość heretykkkkkkkkkkkkkk
no to źle Ci? to chyba dobrze ;P A ten facet mówi tak żebyś się lepiej czuła :) www.sexfotek.pl

Gość JagaxD
Moim zdaniem powinnas sie cieszyc. Wiele kobiet chcialo by miec takie powodzenie u mezczyzn ;) Albo chociaz nutke tego powodzenia co ty masz;> Za mną też od czasu do czasu się kreca faceci.. A nie jestem za ladna , za fajna i wlasciwie sama niewiem co oni we mnie widza. Jednak ciesze sie i to mnie bawi ,poniewaz pelno moich znajomych chcialo by zaby faceci sprawiali im takie komplementy jak mnie :)

Ja odwiedzam sklepy z używaną odzieżą i co?To ma czynić mnie powabną i kuszącą?Opowiadasz kocopoły.

Możliwe ,że dzięki lub za karę przyciągam typów spod ciemnej gwiazdy.

Gość JagaxD
Nie wiem o co wam dziewczyny chodzi :> To jestwlasciwie powazny temat bo kazdy ma jakies problemy albo chce sie poradzic !!

"To jestwlasciwie powazny temat bo kazdy ma jakies problemy albo chce sie poradzic !!" a gdzie w tym temacie jest tenże problem? co myslimy autorko - nic. widocznie jestes pociagająca. co tu myslec?... nie trzeba sie wypinac, rozbierac, prowokowac, żeby być pociągającą.

Gość pewnie masz duże cycki

Gość cainta
nie odwiedzam sklepow z uzywana odzieza, a zreszta to nie ma nic do tego.. i nie jestem narcyzem bo uwazam ze mam tez wiele wad.. nie napisalam tego zeby sie pochwalic lub dowartosciowac... chodzi o to ze nie jestem jakas sexbomba a faceci zachowuja sie jakbym nią byla... czy kazda kobieta jest pociagajaca dla mezczyzn?? czy poprostu sa takie ktore maja to cos co przyciaga facetow??

Gość cainta
nie odwiedzam sklepów z uzywaną odzieżą, zresztą co to ma do rzeczy. Nie jestem też narcyzem bo uważam ze posiadam też wiele wad. Nie napisałam tego żeby się pochwalić czy dowartościować. I nie robię z tego problemu. Tylko chce wiedzieć czy kazda kobieta pociaga meżczyzn?? cz poprostu ona musi miec w sobie to cos co przyciaga facetow??

Gość cainta
heh własnie nie mam duzych cyckow

Gość brewiasz
a dobrze lodzisz?

no to wklej fotkę. prosiemy

Gość brewiasz
a szczupla jestes?

Gość JagaxD
: CAINTA : Sadze ze faceci najpierw patrza na atuty -cialo- a pozniej na to co w glowie.. Nie wiem jak wygladasz, ale pewnie masz piekną buzie, biust i tylek.. Sorka za takie wyrazenia:>

Gość cainta
tak jestem szczupła.. i nie naleze do dziewczyn ktore wlocza sie po barach i prowokuja do pewnych sytuacji... moze dlatego to mnie troche przeraza

Gość brewiasz
to dlatego jestes pociagajaca. nie trzeba miec duzych piersi, ale faceci uwielbiaja szczuple. uprawiasz jakis sport czy po prostu masz taka przemiane materii?

Gość JagaxD
Caita Mam brata wiec sama wiem o co chodzi.. Faceci lubia kobiety ktore sa slodkie i wrazliwe.. Moze ty taka jestes:>

Gość kikuu
Moze byc tak, ze masz bardzo kobieca figure, a to wlasnie pociaga facetow, a nie chlopieca sylwetka bez bioder i wciecia w talii, jaka lansuja projektanci geje. Faceci najpierw patrza na figure, sami nie zdajac sobie z tego sprawy, dlatego lepiej miec przecietna twarz i super figure niz odwrotnie.

Gość cainta
chodze na basen, biegam ale robie to tylko ze wzgledu na zdrowie i fakt mam dobrą premiane materii

Gość brewiasz
j.w. piersi tez nie maja wiekszego znaczenia, talia i figura maja. z jakiego miasta jestes? jaki rodzaj seksu lubisz?

Gość cainta
chodze na basen, biegam ale robie to tylko ze wzgledu na zdrowie i fakt mam dobrą premiane materii