Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cainta

bardzo pociągam wielu facetów - czy to coś zlego??

Polecane posty

Gość jesteś przeciętna,ale być
może masz ładną figurę.Faceci tak komplementują kobiety które wyglądają na łatwe

Gość ilnypa
cieszymy się Twoim szczęsciem ale po cholerę się chwalisz. taka udawana skromność. porazka

Gość JagaxD
No i widzisz Cainta ,pewnie przez to ze masz ładna sylwetke jestes pociagajaca :)

Gość Anielica30
No tak już trochę jadu się wylało, co było do przewidzenia. Ale zgadzam się z Wami, że figura jest bardzo ważna, pewnie bardziej niż twarz. Ja akurat ładniejszą mam twarz, figurę też, ale muszę się pilnować. Mam długie nogi, biodra kobiece itd. I tutaj przyznaje, że ten wielki biust to raczej mit. Większość facetów aż do tego stopnia nie zwraca na niego uwagi. Przecież większość szczupłych nie ma wiader.. Mam nawet przypuszczenia, że na biust lecą głównie erotomani..

Gość cainta
heh jakbym była łatwa to nie przerazaloby mnie to tylko wrecz przeciwnie cieszylabym sie. A ja wlasnie mam wielki szacunek do samej siebie i uwazam ze faceci potrafia odroznic porzadne kobiety od tych latwcych... mezczyzni nie proponuja mi seksu tylko mowia ze jestem bardzo pociagajaca.. i nie wygladam na latwa bo nie prowokuje swoim wygladem i ubiorem.. jestem tylko bardzo kobieca ale nie wiedzialam ze az tak bardzo pociaga to mezczyzn

Gość gbn
chwalisz się czy żalisz? :| jak ja nieznoszę takich pustych idiotek... "podobam się facetom, co o tym myślicie?"... Nic ku***a nie myślimy na ten temat. Przyjęliśmy do wiadomości i kliknęliśmy na kolejny topic :]

Gość ooooooo maj goddddddd
ale masz problem??? leca na ciebie to sie ciesz, allbo nie ciesz. Kogo to obchodzi??

Gość ajkdakka
po prostu masz taki typ urody,ja tez tak mam,zawsze mialam powodzenie,kiedys mi znajomy powiedziqal ze jakbym chciala to moglabym miec kazdego faceta..mam kobieca figure i piekne oczy tak mowia,widze jak faceci sie na mnie gapia,tez nie codze po barach,ale czasem jak pojde gdzies ze znajomymi potanczyc to co chwila przylazi jakis gosc i prosi mnie do tanca mimo,ze jestem np.z kims to on chce "odbijanego"..a duzo jest wolnych kobiet ktore np.podpieraja sciane..a mloda tez juz nie jestem