Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna i przegrana

To nieprawda że faceci wolą cnotliwe kobiety

Polecane posty

Gość Kleopatra .....prawie 25
tu akurat się zgadzam - ja też się szybko orientuje i asta la vista:P chcę się kochać z miłości, tak już mam, więc na to czekam a nie biorę pierwszego chętnego żeby było że mam seks.....nie wiem jak autorka ale podejrzewam że mniej więcej to samo. zauważcie ile jest topików w stylu: zabezpieczaliśmy sie a jestem w ciąży, później owa ciężarna pisze że polazła z nim do łóżka po trzech tygodniach czy miesiącu, on ją zostawił a kafeterianki na to piszą co: - trzeba widzieć z kim się idzie, - chciałaś się kochać to teraz masz, - bo tylko szmaty idą po tak krótkim czasie nie znając dobrze partnera, - bo nie ma stu procentowej antykoncepcji i inne kwiatki🌼 także, brak konsewencji w tym:) dobrze robisz autorko choć napiszę Ci szczerze że martwiłabym się na Twoim miejscu, bo choć jestem młodsza to na swoim i tak się martwię że z zasadami facet już się nie trafi......ale życzę Ci powodzenia, w sumie nie znasz dnia ani godziny:)

Nie napisała ile, ale moim zdaniem ZDROWO jest poczekać 1-2-3 miesiące, a dłużej to lekka przesada, zwłaszcza w pewnym wieku :) Jestem samolubna, zapatrzona w siebie i trudno, nie lubię być masą. Szukam w życiu świętego spokoju, pieniędzy i grzybów. Kulturalnego chama już znalazłam ❤️ I'm walking on sunshine, łooo ;) http://img36.imageshack.us/img36/9577/dsc00304kopia.jpg Podobno każda kobieta pragnie pereł :classic_cool: http://img251.imageshack.us/img251/7303/perly.jpg

Gość Emmett Fitz-Hume
Jestem w Twoim wieku i śmieszą mnie takie kobiety jak Ty. 1) sex jest b. ważnym składnikiem życia i szkoda czasu na napalanie sie na całą resztę kiedy sprawiasz wrażenie zimnej suki, 2) byłem w 4 kilkuletnich związkach a nie czekałem dłużej na sex niż tydzień (czytaj: jeśli szybko wskoczysz do łóżka nie znaczy, że staniesz się jednorazówką), 3) jesteś starą panną i ze swoimi zasadami zostaniesz nią aż do dnia zgonu 🖐️ Wasz zajebisty kod 😠 02TxfKyvyh5y__-AQhFZlvR42FpEwh K_hRXWf5I82WK08Hlu0M1NUvfZNdKM VxLij17zFiywLlZIByHTH0sVXiartg gNLZROk7hSBL5RjWb5f4kpvGeQ2-21 HrzPzfT3lbJ7iIirzLBIymDNoRc_ze 7CtTSMwB

Nie napisała ile, ale moim zdaniem ZDROWO jest poczekać 1-2-3 miesiące, a dłużej to lekka przesada, zwłaszcza w pewnym wieku :)

Gość nie widać ostatnich odpowiedzi

Gość Bin Bag
Az musialam sie odezwac,skomentowac te bzdury ktore pisze autorka i jej kolezanki -obronczynie- co o seksie wiedza tyle ile ja wiedzialam majac lat 15. Czy tylko ja uwazam ze -poczekac z sexem 3-6 miesiecy- to jest kompletny idiotyzm i wszystkie panie ktore to robia sa tak naprawde zaklamanymi dziwkami ktore gdyby ''wypadalo robic laske na 1 randce ,tak tez by robily'' . No ale przeciez nie wypada bo to pokazuje brak szacunku z obu stron.(No i co on sobie pomysli? Nic ,jak potrafisz obciagac i robisz to z przyjemnoscia - to debil narzekac nie powinien:P)...No tak bo wciagu tych 3-6 miesiecy poznasz czlowieka na wylot,stanie sie transparentny i bedziesz wiedziala o nim wszystko..no i wtedy bedzie seks.Zgodze sie ze czasami cos na co sie czeka troche dluzej lepiej smakuje..ale nie zawsze.Fajnie jak sie okazuje po pol roku znajomosci..milosci ,poznawania siebie ze koles jest kompletnym cieniasem w lozku.? Seks jest wspaniala sprawa i nie ma co czekac te pare miesiecy.Kiedy pojawia sie pozadanie to wlasnie wtedy jest najlepszy moment zeby pojsc ze soba do lozka... Jezeli kobieta uwaza ze jej potrzeby nie rownaja sie potrzebom meza..no to chyba zle sie dobraliscie. Nie wyobrazam sobie Seksu raz na tydzien -bedac ze stalym partnerem- przeciez to bylaby istna meka dla obu stron (dla mnie chyba bardziej) ...albo jak przyjaciele opowiadaja- dziewczyna nigdy sama z siebie nie chce zrobic mi laski- Wtedy ja sie lapie za glowe? Jak mozna nie chciec? Przeciez zaspokajanie partnera to sama przyjemnosc?Ale co ja zrobie ,sa takie wlasnie troszke opuznione dziewczynki co to lodzika od swieta a nawet rzadziej.Powodzenia i satysfakcji z seksu.AA i prawie bym zapomniala..Seks to nie tylko penetracja ,matoly!!

Gość No friggggin way bro!
No tak bo seks po 3-6 miesiacach jest seksem z zaufaniem i miloscia:) Jakie wy jestescie glupie.

Gość nie widać ostatnich odpowiedzi
kurva dlaczego nie widzę wypowiedzi z drugiej strony w ogóle?:O:O:O