Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffgfgf

to już przechodzi ludzkie pojęcie!:O

Polecane posty

Gość ffffffffffgfgf

nie jestesmy razem dwa lata !! a ona wciaz mnie nęka dzwoni poroponuje wyjazdwy wyznaje miłość.A spotykalismy sie tylko 3 miesiace potraktowałem ją na koniec bardzo brzydko byłem jej pierwszym facetem ale denerwowało mnie jak sie odzywa i postraszyłem ją nawet policją!za nekanie..Od tego czasu gdy wydawało mi sie ze umilkła minął rok a Tu dziś loguje siena swoje konto przelew w wysokosci 500zł i tytuł przelewu "I tak mimo tych wszystkich świństw całe zycie bede cie kochać"

Gość ffffffffffgfgf

Gość ja powiem tak......
chcesz mi powiedzieć że wszystkim swoim dziewczynom z którymi jesteś tak krótko podajesz numer swojego konta ? a za co ona przelała Ci te 500 zł no i co masz zamiar z nimi zrobić ?

nie odywaj się do niej. kiedyś tez miałem taki przypadek! zaczęła mi wysyłac pieniądze, itd. powiedziałem listonoszowi, żeby napisał adresat nieznany, zmieniłem e-maile itd. teraz mam spokój.

Weź kasę i się nią ciesz, za głupotę trzeba płacić:d Pozmieniaj wszystkie numery - telefonu, gg itp. Ignoruj, ignoruj i jeszcze raz ignoruj - dla takich psychicznych wszystko jest zachętą, nawet, kiedy je zbluzgasz:o Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro... Gorliwa ateistka i wojująca antyklerykalistka:D :o Postanowiłam wycierać brudne dłonie w topiki w stylu "czy to ciąża?"

Gość ffffffffffgfgf
znalazłą mnie na algro!!i tam było konto Wczesniej proponowała wyjazd do Tajlandii.nie opdisałem za miasiac na nk widze zdjecia stamtąd I to wcale nie jest brzydka sfrustowana dziewczyna,bo ma adoratorów.Chyba jej po prostu ma mózgł pało.Zawsze była emocjonalna

Gość biedna dziewczynaa
oddesłac jej to??

Gość biedna dziewczynaa
odesłać jej to ??

Gość hfgtry
zrób jej minetkę

Gość boomtararaa
zrób jej minetkę