Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B_i_e_d_r_o_n_a_91

Drink z dodatkiem.

Polecane posty

Gość B_i_e_d_r_o_n_a_91

Witam,mam taki problem. Byłam w poniedziałek na imprezie i z własnej głupoty zostawiłam drinka samego bez opieki koło dj'ki i poszłam do ubikacji. Od momentu jak wróciłam i wypiłam tego drinka nic nie pamiętam;/ Na szczęscie znajomy odwiózł mnie domu..Ale z tego co mi mówił on,a potem moja sis to raz się śmiałam,a raz płakałam.Straciłam świadomość,nie wiedziałam sama co robie:/ Co mogli mi dosypać do tego drinka? To jest moje pytanie. Interesuje mnie tylko odpowiedź na to pytanie,nie potrzebuje dostawać kazań na temat tego,że nie zostawia sie drinków bez opieki,bo to wiem i już zapłciłam za swój błąd. Z góry dzięki.

Gość dużo mogło być rzeczy
to mogło być wiele rzeczy, poczynając od tabetki gwałtu, aż po inne narkotyki, czy nawet rozpuszczone tabletyki nasenne, nie dojdziesz bez badań. Idz na toksykologie, zrób bad. z krwi i moczu na obecność narkotyków i innych pierdół, popytaj w laboratorium jakie jeszcze bad. możesz zrobić żeby się dowiedzieć co to był za środek... następnie idz do knajpy w której się bawiłaś i dowiedz się kto to mógł zrobić. Większość lokali pubów, klubów ma już w tej chwili jakiś dyskretny monitoring, moze w twojej knajpie też jest i się dowiesz kto to zrobił, a jak nie to może dj albo ktoś z obsługi coś widział, przeprowadz takie mini śledztwo.

Gość dużo mogło być
to mogło być wiele rzeczy, poczynając od tabetki gwałtu, aż po inne narkotyki, czy nawet rozpuszczone tabletyki nasenne, nie dojdziesz bez badań. Idz na toksykologie, zrób bad. z krwi i moczu na obecność narkotyków i innych pierdół, popytaj w laboratorium jakie jeszcze bad. możesz zrobić żeby się dowiedzieć co to był za środek... następnie idz do knajpy w której się bawiłaś i dowiedz się kto to mógł zrobić. Większość lokali pubów, klubów ma już w tej chwili jakiś dyskretny monitoring, moze w twojej knajpie też jest i się dowiesz kto to zrobił, a jak nie to może dj albo ktoś z obsługi coś widział, przeprowadz takie mini śledztwo.