Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKKKaaamillla

Strefa Urody w Rzeszowie - proszę o opinie

Polecane posty

Gość KKKKKaaamillla

Zna może ktoś z Was ten salon w Rzeszowie lub coś o nim słyszał. Pytam, bo zastanawiam się czy się tam wybrać. Proszę o opinie.

Gość sarenka syrenka
Jestem z Rzeszowa i muszę powiedzieć, że z tego co wiem to mają bogatą ofertę. Poza tym nic więcej nie jestem w stanie Ci powiedzieć, ponieważ osobiście tam nie byłam.

Gość KKKKKaaamillla
Właśnie wiem, że mają bogatą ofertę co jest szczególnie widoczne na ich stronie internetowej.

Gość syllllka
Oferta bogata, stronka też... trzeba się wybrać na jakiś zabieg...

Gość rzeszownianka
Jeszcze nie byłam, ale skoro polecacie to się zaznajomię z ofertą:)

Gość KKKKKaaamillla
Sama nie poszłam, ale wysłałam koleżankę. Była bardzo zadowolona z wizyty w Strefie Urody. Muszę się w najbliższym czasie wybrać.

Gość K_amelia
Bardzo fajny salon urody. Bardzo sympatyczne kosmetyczki. Pełen profesjonalizm w ich wykonaniu. Koleżanka mi go poleciła, więc poszłam i zrobiłam sobie paznokcie u Pani Wioletty.

Gość Lukrowana Baba
Słyszałam dużo pozytywnych opinii o Strefie Urody, zwłaszcza że mają dużo rabatów.

Gość LORI_897
Chodzę tam zawsze na regulację brwi, Pani Kamila jest w tym świetna! dwie minuty i po sprawie. Regulacja jest wykonywana woskiem, troche sie bałam na poczatku ale teraz uważam ze to jest najlepszy sposób! Później dostałam bon do tego Salonu na paznokcie hybrydowe od znajomej. Manicure był robiony na moich naturalnych i stosunkowo długich paznokciach, trzymał mi się z tego co pamiętam 2,5 tygodnia, bo dłużej nie wytrzymał (wesele+moja praca...) Ale kolor!! Rewelacyjnie dobrany do mnie, do mojego ogólnego wizerunku. Następnie skusiłam się na kwas migdałowy. Powiem szczerze ze to była dobra decyzja. Już po jednym zabiegu widze kolosalna różnice. Wczesniej miałam bardzo sucha i łuszcząca sie skóre twarzy teraz moge powiedziec ze w 80 % skóra jest gładsza, bardziej promienna, lepiej nawilżona i przynajmniej mogę się bezstresowo pomalować, bo wczesniej paskudnie wygladal ten zrogowaciały naskórek pod pudrem.. :/ Ja jak narazie nie zawiodłam się na tym Salonie więc szczerze go POLECAM! pozdrawiam, Lorena

Gość Agness35
Witam z tym salonem jest coś nie tak, co chwile zmieniają się kosmetyczki, atmosfera napięta, jestem bardzo zadowolona z p.Kamili, umówiłam się na zabieg a tu przyjmuje mnie stażystka ;/ a mojej kosmetyczki brak... Czy ktoś ma nr tel. do mojej Kosmetyczki????

Gość gość
polecam Strefe Urody przy ul. Grunwaldzkiej 18/11- bardzo miła atmosfera, profesjonalna obsługa. robiłam epilacje laserową nóg i po 6 zabiegach ani jednego włoska!

Gość Beata857
Witam, ja również chciałam umowić sie z Kamila na regulacja ale telefonicznie udzilono mi informacji ze przyjmie mnie p. Alicja ( domysłam sie ze stazyska ) , ponieważ zalezało mi na zabiegu zgodziłam sie i efekt ekstra nawet chyba lepszy niz p. Kamili. A co do atmosfery to jak dla mnie super. chodze do Strefy Urody od ponad roku i jak dla mnie bardzo mila atmosfera a co najważniejsze profesjonalne podejscie do klienta. POLECAM

Gość gość
Nie polecam, dziwna atmosfera :(