Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvfg

Co sądzicie o imieniu Dawid??

Polecane posty

Gość ale macie problem
landne, kojarzy mi sie z przystojniaczkiem :p serio!

Gość jjhhhjhjhhj
a mi sie po prostu nie podoba nie lubie tego imienia

Gość tylko nie zapomnij go obrzezac
:)

Gość marianziom
żydowskie

mój mąz to Dawid, spokojny, ułożony, ładne imię. i ma napleta- nikt go nie obrzezał :D

Gość ghkjlm
pierwsza mysl ktora mnie naszla to Zyd,

Gość David ale przez V
Bo potem mowia douid

o prosze, a juz sie balem ze same negatywy sa na temat tego imienia :P przepraszam, juz sie nie wcinam w temat :P

Gość wieciee??
a czy wy wiecie,że Dawid to nie imię żydowskie? :)

Gość evolution.
no i co z tego, że żydowskie? Maria to też żydowskie imię :-o A co do Dawida, to śliczne imię mój ukochany je nosi :-)

Gość a cóż można ........
sądzić???? :) co się komu podoba, mój syn akurat ma na imię dawid i nie wiem skąd skojarzenia z żydem???? hahahaha :D to już dziecku nie można dać tak na imię bo miał go jakiś żyd? tyle klaudii biega po swiecie i klaudiuszów a z łaciny claudus oznacza: kulawego i jakoś nikt nigdy nie zwracał na to uwagi

Gość niedługo mama
Mi się kojarzy z cierpieniem.

Gość KANIANA
PIEKNE IMIE!!!! Alez uczepiliscie sie, ze zydowskie, to pewnie wedlug Was: Jan i Maria to polskie a Kubus i Mateuszek to pewnie imiona Waszych dzieci i Ania to wiecznie modne poskie imie i Zuzia to takie teraz na topie i Nina i Tamara to ruskie- WIEC TO TEZ ZYDOWSKIE!!!! Tak dla informacji podaje Wam tableke imion zydowskich: Męskie imiona semickie: Aaron,Abdon,Abdullah,,Abraham,,Adam,Aggeusz,,Ahmed,Aladyn,Ali, Amin,Ariel,Azariasz,Baltazar,Barnaba,Bartłomiej,Baruch,Beniamin, Daniel,Dawid,Elizeusz,Eliasz,Emanuel,Ezdrasz,Ezechiel,Gabriel,Hiob, Husajn,Izaak,Izajasz, Jakub, Jan,,Janusz,Jarema,Jedediasz,Jeremi, Jeremiasz,Joachim,Joel,Jonasz,Jonatan,Jozue,Józef,Juda, Karim, Łazarz, Maciej, Mateusz,Melchior,Michał,Micheasz,Mojżesz,Natan Natanael,Ozeasz,Paschazy,Rafał,Raszyd, Salomon, Samson, Samuel, Selim,Serafin,Sulejman,Symeon,Szaweł (Saul),Szymon,Tadeusz,Tomasz Tobiasz, Uriasz,Uriel, Zachariasz, Zacharyl. Żeńskie imiona semickie: Abigail,Ada,Aneta,Anita, Anna,Atalia, Dalila,Daniela,Dina,Eleonora, Eliza,Elwira,Elżbieta,Emanuela,Estera,Ewa,Fenenna,Gabriela,Hanna, Izabela, Joanna,Janina,Jordana,Józefa,Józefina,Judyta,Ksymena, Lea,Magdalena,Manuela,Maria,Marta,Marzena,Michalina,Nina,Noemi,Palmira,Rachela,Rafaela,Raszyda,Rebeka,Ruta, Salomea, Samuela, Sara,Serafina, Tabita,Tadea,Talita,Tamara,Zuzanna

ja absolutnie nie mam nic do Zydow, to tylko moje skojarzenie, i takie pozostanie, i uwazam ze te imie jest okropne, ale co kto lubi o gustach sie nie dyskutuje :) a co do imion moich dzieci - Ewelinka i Przemus:)

Gość rasizm
i chuj