Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddi

Kupię CITAL lub CITABAX

Polecane posty

Gość maddi

Witam, Potrzebuję zakupić CITAL lub CITABAX, całe opakowanie. Proszę o kontakt: magdakozakiewicz@o2.pl

Gość ja mam moge sprzedac

Gość Citalia
Maddi, a dlaczego nie możesz kupić normalnie w aptece na receptę?

Gość gość
Też chętnie kupię cital.

Gość leniwa matka
Jestem już tak zdłowana i przybita pozbawiona motywacji ze muszę coś zaczać brać bo nie mam siły nawet iść do łazienki a do psychiatry narazie niepojdę .macie coś do odstąpienia?

Gość zaneta997
Równiez poszukuję CITALU lub zamiennika zaneta997@o2.pl

Gość znafcaaa tematu
trzeba przycisnac tego c***a z ministerstwa zdrowia zeby zlikwidowal recepty na leki przeciwdepresyjne, wtedy wiecej ludzi bedzie moglo sie leczyc bez pośrednictwa tych konowałów psychiatry. Idzie sie do psychiatry i mowi potrzebuje lek przeciwdepresyjny np. własnie citalopram , bo np. kiedys bralem i mi pomagal i konował wypisuje recepte a po10 minutach wychodi sie z receptą i chuje biorą za to cięzką kasę. ok 50zł płaci NFZ lekarzowi za naszą wizyte ktora trwa 10 minut czyli 50x6= 300zł tyle k***y zarabiją na godzine!!!!!!!!! A można by ten proceder wykjluczyć i ludzi mogliby sie sami leczyc i NFFZ by kupe kasy zaoszczedziło!!!!!!!!!!!! No ale leki przeciwdepresyjne mogą powodować mysli samobójcze dlatego te niebezpieczne leki przpisuje lekarz, który w razie popelnienia samobójstwa przez pacjenta i tak nie idzie siedziec do pierdla tylko głos mu z głowy niespada bo wszystko zgodfnie z procedurami - zeby chociaz ostrzegali pacjentow ze mogą po lekach miec mysli samobojcze albo moą nawet targnac sie na zycie i w razie jakby co to zeby te leki odstawic i szybko wrocic do lekarza po jakis antypsychotyk na wyciszenie mysli samobojczych!!!!!111

Gość gość
Na ukrainie mozna legalnie w aptece dostac antybiotyki a u nas znów j****y konował musi pośredniczyć w leczeniu i brać pieniądze za wypisanie recepty bo dorosły człowiek nie moze se kupic antybuiotyku bez zgody konowała.

Gość gość
j****a mafia lekarska j****a mafia lekarska j****a mafia lekarska j****a mafia lekarska