Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasksksa

Ktorego wbrac.. ?

Polecane posty

Gość kasksksa

Hej pisze do Was bo wydaje mi sie to jedyna deska ratunku juz nie wiem co mam robic. Jestem z moim chlopakiem ponad 2 lata czesto on mnie wyzywal mowil ze jestem glupia no i inne epitety urzywal w stosunku do mnie. pare dni temu sie poklocilismy nie odzywalismy sie z 3 dni. Bylam twarda postanowilam sie nie odzywac i pierwsza nie pisac bo ile mozna obrazac kogos? po tym jak powiedzial ze jestem po**bana wychodzac z samochodu powiedzialam ze ma sie zastanowic i jak sie zastanowi zeby sie odezwal te wyzwiska nie byly pierwszy raz ale dopiero teraz odwarzylam sie jakos zareagowac. Wczesniej tlumaczylam sobie ze to moze ja cos zle robie ze to moja wina bo w koncu dlaczego jego.. Od czasu tej klotni mija juz 5 dzien no i niby nie odzywa sie obiecal ze juz nie bedzie tylko ze nie pierwszy raz obiecywal... Mam kolege ktoremu bardzo sie podobam on wie ze jestem w zwiazku pisze do mnie ja mu odpisuje on mowi ze chce pisac ze nawet nikt nie musi o tym wiedziec oferuje przyjechanie po mnie. Mowi ze bardzo mu sie podobam ze jestem wyjatkowa... nie wiem co robic bo niby moj obecny partner sie stara ale czuje ze w srodku to juz nie to co kiedys zreszta nic dziwnego kto by wytrzymal takie obrazanie.. Mam dac szanse temu chlopakowi czy zostac z moim dotychczasowym partnerem licze na pomoc.. pozdrawiam

najlepszym lekarstwem na star milosc (i to jeszcze taka, ktora Cie nie szanuje i bezczelnie wyzywa) jest nowa milosc. :) Wybralabym pana nr 2.

najlepszym lekarstwem na star milosc (i to jeszcze taka, ktora Cie nie szanuje i bezczelnie wyzywa) jest nowa milosc. :) Wybralabym pana nr 2.

Gość kasksksa
tylko jesli pan nr 2 po miesiacu mnie zostawi ? a tu mam juz zwiazek z jakims starzem ...

No tak, zwiazek ze stazem, ale jaki to zwiazek, gdzie pan nr 1 wyzywa Cie i Ci ubliza? Chcesz tkwic w takim zwiazku??

Gość kasksksa
??

Gość kasksksa
???

Gość kasksksa
pomozecie ?

Gość zabaweczka;>
dziewczyno otworz oczy twój partner wg cie nie szanuje daj sobie spokoj z kims takim ja cos takiego podobnego miałam ale dałam sobie z nim spokoj tak nie moze byc żeby chłopak tak do ciebie mowil obiecanki cacanki a za tydz znow to powie bierz sie za tego kolege bo widac ze sie stara nie pozwól sobie na takie traktowanie

tylko jesli pan nr 2 po miesiacu mnie zostawi ? a tu mam juz zwiazek z jakims starzem ... ja pier.... to lepiej sie jeszcze 20 lat meczyc z jakims idiotą ktory Cię nie szanuje niz zaryzykować? moze sie rozstaniecie po miesiącu, moze po roku a moze po 3 dniach - co z tego!? znajdzie sie inny a potem kolejny i jeszcze jeden.

Gość zabaweczka;>
jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz a tamtego olej .. jak dlugo bedziesz sobie pozwalala na takie traktowanie

Gość mruczek miau miau
nawet jeśli nie wybierzesz pana nr 2 rozstań się z nr 1. tracisz z nim czas.

Gość Do autorki...
Wybrać tego, który jeszcze nie dostał szansy. Czyli nowego. Po co patrzysz na przeszłość zamiast patrzeć na przyszłość? Czy uważasz, że będziesz szczęśliwsza za 20 lat mając u boku takiego gościa, co Cię wyzywa? Staż związku nie ma tu nic do rzeczy. Patrz na to jak i z kim zbudować dobrą przyszłość, bo przeszłość to to co masz za sobą i z niej możesz czerpać wiedzę o błędach. Obecny związek to błąd, skoro gość Cię nie szanuje... ucz się na jego podstawie, czego unikać w nowym związku i co automatycznie odrzucać, bądź jakie tematy w związku poruszyć, byś nie traciła niepotrzebnie czasu na gościa, który nie jest Ciebie godzien... Szanuj się - to podstawowe przesłanie. Będziesz miała szacunek do samej siebie, a to przełoży się na szacunek innych do Ciebie.