Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paola0102

WEGETACJA

Polecane posty

Gość Paola0102

W okresie wielkanocnym dużo mówi się o przypadkach osób , które decyzują się na post a w zasadzie głodowkę - żywią się tylko komunią Świętą i tak narodziło się we mnie pytanie ile byłabym w stanie wytrzymać bez jedzenia ? a ile bez wody ? i jaki to wpłw wywarłoby na moje zdrwowie , mam 177 cm wrzostu i ważę 77kg , oczywiście nie mówię , że chcę tego spróbować tylko po prostu jestem ciekawa :)

Gość piotrus91010000000
Nie wiem ile organizm tak wytrzyma ale wiem tylko tyle że taka gruba świnia jak ty nie dałaby rady ani dnia nic nie jeść więc co ci do tego

Gość karolllllllllllo
piotrus91010000000 - nie obrażaj bo większość kobiet na ziemi marzy o takiej wadze przy takim wzroście.:)) A co do twojego pytania - bez wody ok 7 dni , bez jedzenia ok. 1.5 mc. A skutków raczej nie ma, po prstu się oczyszczasz i wszystkie złogi tluszczu idą precz no chyba,że w przypadku kobiet może zaniknąć miesiączka i to tyle :)

Gość jolkajolkaczypamietasztamtelat
zanikają mięśnie i stajesz się bezużytecznym warzywem

Gość kataszynakataszyna
Ja dużo słyszałam o głodówkach, ludzie je stosują po to aby się oczyścić przy czym poprawiają swoj stan zdrowia i wyglądu no i chudną nawet 2 kg dziennie a skutki sa znikome

Gość tobiebysieprzydaa
Przyda Ci się głodweczka zebys spalila tluszcz :) swiniaku

Gość głodówka to nie zabawa
i nie robi jej się od tak... Aby w ogole zacząć głodówkę nalezy się przygotować i stopniowo zmieniac dietę, aż do wprowadzenia głodówki. Tak samo wyjście z głodówki jest czasochłonne i wymaga stopniowego włączania poszczególnych produktów do diety. A skutkiem głodówki może byc anemia, wypadanie włosów, zaburzenia hormonalne, spowolnienie metabolizmu, zła praca jelit. Moim zdaniem lepiej zdrowo sie odżywiać i w ten sposób oczyszczać niż głodowac