Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Paola0102

WEGETACJA

Polecane posty

Go艣膰 Paola0102

W okresie wielkanocnym du偶o m贸wi si臋 o przypadkach os贸b , kt贸re decyzuj膮 si臋 na post a w zasadzie g艂odowk臋 - 偶ywi膮 si臋 tylko komuni膮 艢wi臋t膮 i tak narodzi艂o si臋 we mnie pytanie ile by艂abym w stanie wytrzyma膰 bez jedzenia ? a ile bez wody ? i jaki to wp艂w wywar艂oby na moje zdrwowie , mam 177 cm wrzostu i wa偶臋 77kg , oczywi艣cie nie m贸wi臋 , 偶e chc臋 tego spr贸bowa膰 tylko po prostu jestem ciekawa :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 piotrus91010000000
Nie wiem ile organizm tak wytrzyma ale wiem tylko tyle 偶e taka gruba 艣winia jak ty nie da艂aby rady ani dnia nic nie je艣膰 wi臋c co ci do tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolllllllllllo
piotrus91010000000 - nie obra偶aj bo wi臋kszo艣膰 kobiet na ziemi marzy o takiej wadze przy takim wzro艣cie.:)) A co do twojego pytania - bez wody ok 7 dni , bez jedzenia ok. 1.5 mc. A skutk贸w raczej nie ma, po prstu si臋 oczyszczasz i wszystkie z艂ogi tluszczu id膮 precz no chyba,偶e w przypadku kobiet mo偶e zanikn膮膰 miesi膮czka i to tyle :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jolkajolkaczypamietasztamtelat
zanikaj膮 mi臋艣nie i stajesz si臋 bezu偶ytecznym warzywem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kataszynakataszyna
Ja du偶o s艂ysza艂am o g艂od贸wkach, ludzie je stosuj膮 po to aby si臋 oczy艣ci膰 przy czym poprawiaj膮 swoj stan zdrowia i wygl膮du no i chudn膮 nawet 2 kg dziennie a skutki sa znikome

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tobiebysieprzydaa
Przyda Ci si臋 g艂odweczka zebys spalila tluszcz :) swiniaku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂od贸wka to nie zabawa
i nie robi jej si臋 od tak... Aby w ogole zacz膮膰 g艂od贸wk臋 nalezy si臋 przygotowa膰 i stopniowo zmieniac diet臋, a偶 do wprowadzenia g艂od贸wki. Tak samo wyj艣cie z g艂od贸wki jest czasoch艂onne i wymaga stopniowego w艂膮czania poszczeg贸lnych produkt贸w do diety. A skutkiem g艂od贸wki mo偶e byc anemia, wypadanie w艂os贸w, zaburzenia hormonalne, spowolnienie metabolizmu, z艂a praca jelit. Moim zdaniem lepiej zdrowo sie od偶ywia膰 i w ten spos贸b oczyszcza膰 ni偶 g艂odowac

Udost臋pnij ten post