Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferndnda

Tesknota.

Polecane posty

Gość ferndnda

Czesc wam wszystkimmieszkam bardzo baleko i strasznie minsie teskni za POLSKA!!!!!porozmawiala bym z kims o glupotach...zaprzyjaznic sie z kims fajnym porozamwiac np.na gg?

sorry że nie pisałam ale tez miałam robote, bo też w pracy jestem :P Jestem ze śląska mam 23 lata, pracuje, mieszkam z chłopakiem...yyy co by tu jeszcze.....w sumie to nie interesuje się niczym konkretnym :)

Witaj ja również mieszkam poza granicami kraju i czasami łapie mnie tęsknota,

No ja mam teraz chwilke czasu...tez siedze przed kompem i sie nudze w tej pracy,ale ladny dzien dzis slonce swieci jak zawsze prawie przez caly rok goraco jak w piekle...tesknie za zimnem!!!

Mieszkam juz poltora roku,ale mam nadzieje ze w tym roku wyjedziemy do polski.Bilety sa strasznie drogie na 3 osoby 12 tysiesc zlotych.

Gość Much Tse-Tse
O fuck! strasznie drogie :/ A co tam robisz? Gdzie pracujesz? W jakim języku się porozumiewasz? Jak tam zycie wygląda? :)

Cesc Mucha pracuje w Algar tecnologia,w centrum telefonicznym dzwonie do stanow ,anglii ,polski,i wogole do europy.w domu rozmawiam po polsku i po angielsku z mezem a takze ucze sie portugalskiego.zycie jest ok teraz sie zimno zrobilo bo tu zima teraz jest i dzis bylo z 13 stopni rano wiec zamarzam.do sie od zimna odzywyczailam a do pracy jezdze motorem.A tak wogole to piekny kraj ludzie za za mili.Ppugi wszedzie lataja,tukany,male ptali drapiezne a nawet jest tu rzeka i rano mozna zobaczyc kapibary.

"Dom nie jest tam, gdzie mieszkamy,ale tam, gdzie kochamy i jestesmy kochani"- pamietaj o tym. Tesknota zawsze bedzie... ale niech nie czyni Cie nieszczesliwa osoba:)

Planujemy na stale wrococ do polski,aldo zamieszkac w irlandii jeszcze nie postanowilismy dokladnie.