Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 157 cm to ja

pisałam na fitnesie ale nikt nie odpisał

Polecane posty

Gość 157 cm to ja

mam 157 cm, ważę 50 kg. Uważam, że za dużo i chcę dojść do 48. Nogi, mój największy kompleks!! A właściwie uda, wielkie jak dwa napompowane balerony.. Wymiary uda (od najgrubszej części do tuz nad kolanem podaję, bo nie wiem, gdzie dokładnie się mierzy) Na górze uda 51 Na środku - 45 Nad kolanem 37 Łydkę mam chyba chudą 31 cm. Co myślicie o moich wymiarach? Ćwiczę i ćwiczę na te uda, robię 8 min buns, ćwiczę z Tamille Webb, biegam i nic. Uda ani drgną i wiszą jak dwa flaki, buuu beznadzieja :( a inne się rodzą laskami

Gość RomanoSexmacher
Biorę Cię taką jaka jesteś :) Ile masz lat? :)

Gość 157 cm to ja
to nie ma nic do rzeczy. odpowie ktoś?

Nie ważysz za dużo wręcz odwrotnie masz niedowagę myślę że nie powinaś się tak katować

Napewno jesteś śliczną ,ładną dziewczyną więc po co zwracasz uwagę na jakieś łydki rozumiem fitnes sama chodzę ale bez przesady

Gość 157 cm to ja
nie łydki, tylko uda. czy są grube?

Gość wdf
mam identycznie jak ty ! 156cm, 50 kg, no prawie tak samo i to samo z udami :[ .. kompleks nr.1

Gość 157 cm to ja
o proszę, nie jestem sama! poza tymi udami u Ciebie jest ok? u mnie w miarę. chciałabym mieć takie sprężyste,z zarysowanymi mięśniami..

Nie wiem bo po raz pierwszy czytam że ktoś mierzy sobie uda, rozumiem w pasie czy biodra , jaki rozmiar ubrań nosisz? Napewno masz w porządku te uda do reszty swojego ciała ,jeżeli tak bardzo ci to przeszkadza wybierz się na siłownię ,dużo jezdzij na rowerze, a patrząc na twoją wagę to jesteś chuda jak wieszak (przepraszam za określenie) nie przejmuj się pierdołami

Gość 157 cm to ja
nie jestem chuda!! zauważ ile mam cm, co innego, gdybym była wyższa co najmniej z 10..

to tylko siłownia ,rowerek, biegi , może masz taką budowę (ukierunkowane genetycznie) trudno powiedzieć nie widząc ale na pewno są ok tylko jestes przewrażliwiona

Gość 157 cm to ja
o tym właśnie mówię. nie zależy mi specjalnie na zbiciu wagi (no, te dwa kg...), ale o tych marnych udach, jak galaretka, ble. rower pomoże?

Gość behemłucik
a jacyś debile śmiali się czy co ,że masz taki dziwny kompleks ??

Gość 157 cm to ja
nie, skąd. przecież nie pokazuję ud wszem i wobec. najgorsza ta górna część , zaraz pod tyłkiem. masakra. wałkuje się po prostu tłuszczyk, czy co tam siedzi

Gość 157 cm to ja
zdecydowanie nie :)

Gość behemłucik
no właśnie przesadzasz :D

Gość 157 cm to ja
uparci jesteście :) ja i tak wiem swoje

Gość Znawca tematu radzi ci dobrze
Zacznij jeździć rowerem, ale jeździj też pod górkę żeby było ciężko to wtedy nogi będą mocno pracować i powinna być poprawa. Zresztą zobacz jak wyglądają nogi rowerzystów czy biegaczy. Ja jestem chłopakiem i rok temu zapieprzałem na rowerze ostro i miałem fajnie podkreślone mięśnie na nogach i do dzisiaj mi zostało, ale ładna pogoda jest więc zaczynam od nowa :D

Gość Do Eva 1977....
bzdury piszesz, wlasnie nie waga sie liczy, tylko cm! Tluszcz mniej wazy niz miesnie, dlatego na wadze nie ma co polegac!

Gość nie wazysz za duzo na pewno
predzej za malo :P uda to cwicz na takim sprzecie do wyciskania nogami - uwielbniam go, zawsze sporo na tym wyciskalam ;)