Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxxxi. 19

Horrory i seks?!

Polecane posty

Gość roxxxi. 19

Mam dziwny kłopot, lubię się kochać podczas oglądania horrorów. Proszę bez głupich komentarzy i postów. Po prostu adrenalina wzmacnia mi libido. Czy to normalne? Ktoś jeszcze tak ma? Powtarzam jeszcze raz, piszę poważnie i jeśli ktoś chce napisać coś głupiego, to wypierdółka.

Gość twittiekittie.
bywa.

Gość TONIGHT
pokochaj się ze mną... mam kilka na DVD ;)

Tajemnicza kurwo, mam nadzieję że faktycznie zostaniesz zgwałcona. Przynajmniej pobita z trwałymi uszkodzeniami ciala , najlepiej ze skutkiem śmiertelnym. Jednego śmiecia mniej na ziemi.

Gość TONIGHT
Czego się dominiczku debilu czepiasz kobiety?! Dama po prostu korzysta z rozkoszy życia. Faceci mają prawo-i kobiety również.

Gość SNAAAAAKE
Może to fetysz jakiś? Dziwny w każdym razie...

TONIGHT - chryste! Wreszcie Człowiek, który mnie rozumie i popiera! Kocham Cię :D Dominiku - ja Ci życzę impotencji albo kastracji :) Bo tylko cioty życzą kobiecie gwałtu 🖐️

Gość SistaIkuzo18
Mam podobnie.

Gość TONIGHT
Damo.. ja po prostu jestem gentelmanem tej epoki ;) . Zresztą powiedziałem, com wiedział - obie płcie mają takie samo prawo do korzystania z życia i czerpania przyjemności z seksu ;) .

Nie nazywaj się kobietą. To tak jakby na gówno mówić czekolada. Jesteś zwyklą kurewką i prosze nie obrażaj mojej żony, bo to ona jest kobietą a nie ty szmatławcu.

Gość karol wielki
Damo nie sluchaj tego palanta. Skad jestes? Chetnie cie przebolcuje dzisiaj.

Gość TONIGHT
Twoja żona leci na kasę. Bo raczej nie na takiego robaczka? Nie wmawiaj, że masz dużego. Nie pocieszałbyś się dominiczku i nie leczył chorych kompleksów kpiąc z radosnej, czerpiącej z życia garściami kobiety na forum erotycznym w internecie.

Jak dobrze, że nie wszyscy Faceci, to palanci :) Dominiku - żona Ci chyba dupy nie daje :) Sprawdź sobie definicję dziwki. Ja nią nie jestem, bo nie kocham się za pieniądze... Spierdalaj :)

Tłumacz sie i oszukuj dalej. A ty chłpotasiu z pustym workiem, podlizującym sie temu lachociągowi na babskim forum, przestań sie już błaźnić bo jesteś już praktycznie poniżej poziomu męskości u geja.

I w tym momencie przegiąłeś, cioto :O Czy kurwa twoim chujowym zdaniem każdy facet powinien obrażać kobietę??? To On jest prawdziwym Mężczyzną! Nie to co ty, frajerze! Nie jestem żadnym lachociągiem ! Założę się, że ci twoja żonka też obciąga!

Gość TONIGHT
och, dominiczku... jak smutno.. mamusia dała szlaban na wychodzenie na dwór? nie przejmuj się, Damo, masz prawo do rozkoszy ;*

Kurwa - brak słów na takiego kretyna :O Dziwki i szmaty, które zdradziły są kurwami! Skąd kurwa wiesz z iloma to robię?? Co cię to kurwa obchodzi?!

Jak ja współczuję twojej rzekomej żonce ! Pewnie tylko po bożemu, pod kołderką, przy zgaszonym świetle i jak pasożyty pójdą spać :O Biedna kobieta u boku ''człowieka'' , który używa takich słów w stosunku do innej kobiety! Gdyby przeczytała te wszystkie bzdury, to od razu kurwa rozwód ! Totalna masakra! Ogarnij się! Możesz mi szmato co najwyżej possać !!!

Gość TONIGHT
Damo.. jesteś OK. Otwarta na seks. Miła. Honorowa. Dominik to dzieciak. Ciekawe, kto by piszczał. Wychowany byłem przez ojca komandosa i nie jestem takim wypierdkiem mamuta, jak Ty. Po prostu cenię kobiety; to, że one cenią seks i zabawę, nie znaczy, że są dziwkami. W takim razie, każdy facet, który miał wiele kobiet i dużo się bawił powinien być męską kurwą. Więc dominiku, albo : a) prawiczek/żona była pierwsza - prawdopodobnie (patrząc na Twoje myślenie) jesteś ciotą b) dużo kobiet - jesteś męską dziwką. Amen. A Ty Damo olej go ciurkiem.

Tak jak kiedys pisalem na codzień jestem bardzo życzliwy i uprzejmy w stosunku do wszystkich ale do puszczaskich ździr piszę jak trzeba. Żegnam cie ruchawko.

Dziękuję Ci za miłe słowa :) Gdybym nie wierzyła w miłość i nie była Matką Polką, to chciałabym Cię poznać :P Ale niestety - wyrzekłam się miłości :) Ale go zgasiłeś :D Szacun :P Miałam mniej parterów seksualnych od ciebie, cioto :) Spierdalaj 🖐️

Gość TONIGHT
Dziękuję za szacunek, droga damo. :*

Gość wątroba
mnie ta wątpliwa dama strasznie fqrwia,gwiazda się znalazła od siedmiu boleści,wypromowana dupą i opowieściami o pierdołach,jacy co niektórzy są pierdolnięci,głowa mała!