Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana.......

Do Editha

Polecane posty

Gość rozczarowana.......

Trafiłaś na egoistę...Dobrze się stało że już nie jesteście razem. Nie wszyscy faceci są tacy jak Twój. Miałaś pecha i tyle.

Gość rozczarowana.......
Editha dziś działają tylko pierwsze strony.... więc jeśli coś napiszesz w moim wątku niczego nie przeczytam:) z drugiej strony

Gość rozczarowana.......
Editha, zasranym obowiązkiem faceta jest zadbanie o partnerkę! Bo facet na orgazm darowany od natury a kobieta musi się go nauczyć....!!!!!

no moze chcial zebysmy razem to przezywali? potem mowil ze szuka tej drugiej polowki, ale kobiet to jego mama mi powiedziala ze mial duzo i z z adna na dluzej i ona sie bala zeby nam sie nie skoczyl zwiazek bo mnie polubila, ale stweirddzila ze on jest dziwny ...

Gość rozczarowana.......
Aby przeżywać razem orgazm potrzebne jest zrozumienie wzajemnie miłość szacunek i cierpliwość. Okazywał Ci coś z tego?

jak to byla milosc jak po 3 dniach inna mial do seksu i jej pisal ze ja kocha i teskni:-( :)

i facet 42 letni chcial czuc motylki i szalenstwo jak na oczatku, tak mi powiedzial ..

Gość rozczarowana.......
Facet Cię nie kochał!!! Nie myśl już o nim. Jest wiosna, rozejrzyj się dookoła, tyle ładnych ptaszków lata:)

Masz racje, ze nie kochal, pewnie chcial zaliczyc tylko i tak nastepna i nastepna i nastepna ... ciezko mi z tym, ale daje rade :-)

co bys pomyslala o takim 42 letnim facecie, ktory tak mowi... na poczatku zauroczenie czy jak? a potem sie znudzil i koniec i byle preteksty, bo inna mial na oku? Jak uwazasz??

Gość rozczarowana.......
Nawet dwóch minut nie zaprzątałabym sobie nim głowy jeszcze! Szkoda życia na takiego egoistę i debila!

Gość rozczarowana.......
Powiem Ci miałaś szczęście,że rozstaliście się,. Masz przynajmniej szansę na normalnego i czułego faceta:)

Gość rozczarowana.......
I jeszcze jedno....na co ci taki dziadek?:)

masz racje mądra kobieto:-) ja tez wlasnie probuje i mi sie udaje powoli, ale wlasnie potrzebuje takich opinini jak Twoje:-)

wiesz, on wlasnie nie bardzo okazywal czulosc ... tu masz racje. Ja sie chyba po prostu zakochalam, potrafil bajerowac, ale jak zobaczylam te smsy ze ja kocha i teskni to zawtpilam ....oszust i tyle. A nawet jesli nie bylo tego wspolnego orgazmu to do licha czy to jest najwaznijesze w zyciu??

i jeszcze te hasla, ze bedzie szukal tej drugiej polowki, bo chce byc do konca szczesliwy... a z tego co wiem to juz prob mial wiele...

i jak juz wiem ze sie spotyka z ta swoja pracownica, mezatka to mu napisalam smsa czy juz ta polowke znalazl a on , ze nie ma teraz na to czasu bo pracę zaliczeniowa pisze, ale wierzy ze znajdzie...

Gość rozczarowana.......
Nie!..wspólny orgazm nie jest najważniejszy....i mówi ci to kobieta, dla której osiągnięcie z partnerem wspólnego orgazmu nie było problemem, a która odeszła od niego z tysiąca innych powodów !

Gość rozczarowana.......
Daj mu wolną rękę....i niech szuka....ale Ty nie daj sie nabrać na jego smsy!