Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elzbieta krolowa Walii

Jak ukryc zdrade? Pytam tylko doswiadczonych ,ktorzy zdradzili

Polecane posty

Gość kochxnica
jestem kochanka , jego zona o nas , wie ale ma to gdzies,byle by jej dal spokoj

Gość buh buih buh
wymowki moga byc rozne - tak naprawde wszystko w rekach faceta - jakim jest klamcom, jak rozegra; zalezy od tego jak czesto i na jak dlugo chcecie sie spotykac; jak podejrzliwa jest zona - jesli jest bystra i mu nie ufa to niestety nawet najlepsze pomysly moga byc niewystarczajace

buh buih buh. twoje uwagi są celne, dodam od siebie że faceci to mistrzowie kamuflażu

Gość po co komu nick
ludzie.....zadnych wpisów w ksiazce adresowej telefonu, nr wpisujesz z pamieci, jesli przyjdzie sms w niewygodnej porze to pomyłka, lewy telefon na karte, jesli masz na abonament zapomnij o kochance (biling), uwaga na komputer w domu, sprzatac historie stron, nie siedzieć po nocach przy kompie, gg w wersji webowej- nie pozostawia śladów, zreszta do tego tez lewy numer, uwazac na keylogery..... włosy sprzatac, płacić tylko gotówką, zadnych kart, uwazac na zapach innej, wymówki? nie mam pomysłu to juz trzeba sie postarac o indywidualny sposob, emali dodatkowy czytany tylko w pracy, wychodzisz z domu, meldujesz sie, przed poworotem do domu tez....seks z zoną regularny, ale nie konczysz na zewnątrz (mala ilosc spermy), uwaga na podrapane plecy malinki etc..... to tak na szybko.. kiedys mialem zalozyc bloga w formie poradnika...ale zabrakło chęci

Gość kobiecy punkt widzenia
fajnie ze dalszych porad nie możesz poczytać;) hahaha kafe kafe! kochana kafe!:)

Gość Elzbieta krolowa Walii
Niewidze nowych postow:-( Oco chodzi?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Faceci maja problem z wyczuwaniem zapachów, kobiety są na to wyczulone. Jeśli mówi, że idzie na sport, a wraca śmierdząc petami, mimo że nie pali, zapala się lampka ostrzegawcza. Niech się absolutnie po tym sporcie nie spóźnia i niech zdąży się wymyć po chwilach uniesienia. Z tym sportem to 3ba uważać, facet, z którym kiedys kreciłam na tym poległ. Kobieta zapamiętuje szczegóły i łatwo wyłapuje niezgodności. 3 ba być na prawde inteligentnym i mieć dobrą pamięć, żeby dobrze kłamać Mało lotny koleś, który mnie w ten sposob "ściemniał" ze sportem, twierdził że nie może pójść ze mną do teatru bo nie może opuscić treningu. Później odkryłam, że był na koncercie w dniu kiedy miał trening, choć się zarzekał, że tych treningow nie opuszcza( nawet nie chodziło o to, że znalazłam bilet, sam się nieboraczek wygadał), faceci łatwo sie wygadują, peplają ozorami gorzej od bab, wystarczy ładnie się usmiechnąć, rozluźnić atmosfere i miękną:P Wystarczy jakiś okres czasu i zapominają o tym co na ściemniali,kobieta to wyłapie bez wysiłku i pomyśli: To co ze mną nie poszedłeś do teatru dupku, a na jakiś koncert, który był w dniu twojego treningu pobiegłeś w skowronkach.. Ty masz juz sygnał, że sport nie jest taki ważny jak deklaruje i że nie zawsze na nim jest. A później o ile jeszcze chcesz się w to bawić czekasz aż straca czujność i dołożą kolejną cegiełkę. Czytasz jak otwartą księgę. Niech nie zapomni ręcznika na ten wspaniały sport, bo jeszcze żona postanowi mu go dowieźć. Ile zamierzasz go używać? bo czym dłużej tym więcej zostawia śladów, kobiecie nawet się nie będzie chciało dochodzić o takie pierdy jak jakby zmieniony zapach, poczeka aż się odkryje, zacznie skomleć i się tłumaczyć i z sadysfakcją wywali go na zbity pysk. więc niech się myje nie spoznia kłamie inteligentnie ma jakas scieme na zawolanie, dlaczego nie dojechał na trening niech niczego nie zapomina i spodziewa sie nieprzewidzianych sytuacji

Gość puk puk puk
i w góre

Tak, mam poradę dla autorki, trzeba pierw myśleć głową a nie pizdą.... Rżnęłaś się na boku to teraz niech prawda wyjdzie na jaw....

Gość abpp
burn in hell bitch

Gość ddddddoobre
podnosze bo ciekawy temat

Gość O-O mloda mezatka
eh, jestem mloda mezatka, poki co nie mysle o zdradzie :-) ale fajnie sie to czyta. nie mialam pojecia o takich rzeczach..

Gość mój popełnił wszystkie te błęd
i już jestem po rozwodzie

Gość amelia12345
Zmień swoje zycie erotyczne i wejdz na dyskrecja.pl

Gość amelia12345
Zmien swoje zycie erotyczne i wejdz na dyskrecja.pl ;-)

Gość Bella w sukience
a jakie popełnił?;;)? chodził z komórką i zaczął dbać o ubiór i ciało;)?

Gość mój popełnił wszystkie błędy
Tak, chodził z komórką nawet srać , cały czas ,przy dupie,w nocy pod poduszką. Nagle kąpiele codziennie, wcześniej raz w tyg. Przestał się do mnie odzywać, awantura o byle co , zero sexu(wcześniej często), po tyg, już podejrzewałam, czekałąm cierpliwie na dowód. Doczekałam się

Gość Kochany Darling Cheri
14:42..szkoda, że ja o tym nie wiedziałam;) takie to romantyczne;):)))

Gość o ja cie kręce
mój od miesiąca, siłownia, też kąpiele, dezodoranty, nawet perfumy sobie kupił. Nie wspomne, że 4 pary bokserek. Telefon też nosi przy sobie. Jest cholernie miły, nawet kwiaty mi ostatnio kupił bez okazji. Cieszyłam się ,że po 15 latach walki w końcu zaczyna dbać o siebie

Gość malenkaxxx
No to co - jeszcze ktoś coś podpowie? Ja mężatka, on żonaty. On ma łatwiej - nienormowane godziny pracy. Ja mam gorzej - nigdzie wcześniej nie wychodziłam, mąż zna wszystkich moich znajomych, w pracy dłuzej zostawać nie mogę. Jakieś pomysły? :-) I tych którzy potępiają mam gdzieś. Gdyby mąż zachowywał sie jak mąż to nawet nie pomyślałabym o innym.

Jedyne co mi przychodzi do głowy to zapisać się na aerobic albo jakieś inne babskie zajęcia :)

Gość malenkaxxx
Taki jest plan - zapisanie się na babską siłownię. Realizacja w piątek - choć generalnie faktycznie chcę sie zapisać :-) Ale co jeszcze?

To raz pójdziesz na siłownię a raz nie ;) Możesz jeszcze zostać jakąś konsultantką jakiegoś Oriflame'u albo coś w tym stylu, jeśli w Twoim mieście organizują oni jakieś szkolenia to wtedy spotkanie w ramach szkoleń. I dobrze, żebyś znalazła jakąś koleżankę, której mąż nie zna ;)

Gość malenkaxxx
Dzięki :-) Mam zamiar odnowić znajomość z samotną kumpelą - takie babskie wyjścia, na które generalnie mam ochotę, nie tylko ze względu na Niego. Z siłownią planowałam dokładnie tak jak piszesz - raz ćwiczenia, raz On. Ostatnio też zaczynam wychodzić więcej z domu, po prostu nie wracam od razu do domu, jakieś babskie zakupy, niezałatwione sprawy. Ale siłownia jest naprawdę dobrym wyjściem w tej sytuacji. Dzięki za podpowiedzi ;)

Ja chodzę do biblioteki :D ale jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej, więc trochę ułatwiona sytuacja ;) A w bibliotece jak się jest to się nie odbiera telefonu i tak dalej :D I bez legitymacji nie można wejść do środka, a mąż nie ma :p ;)

Gość malenkaxxx
Haha! no to ja bym musiała na jakieś podyplomowe znów się zapisać, albo doktorat zacząć ;) Ale planuję też może naukę hiszpańskiego. No i szukam nowej pracy, najlepiej jako PH - nienormowany w miarę czas pracy to coś super :-)

Gość tak patrze ci tu wypisujecie
i stwierdzam ze mam idealne warunki na to by miec kochanke ;)

Gość ramapampampam
Suka jebana. Cipa wyruchana kołkiem Mam nadzieje ze ty i twoj jebany kochas sukinsyn bedziecie miec przejebane.

Gość Starszy Zboru
Moze Ci faceci startuja w TOP Model's?