Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogdanka.anka

Dlaczego żonaci tak bardzo się starają i są zawsze świetn w łóżku?

Polecane posty

Gość tutututumajtkizdrutu
A Ty co autorko zamierzasz do końca życia być kochanicą?

Gość Bogdanka.anka
" a ja nie będe miał żony" to na kim się wycwiczysz?

Gość Szmaccie sie dalej
a zonaty kozysta. Zapytaj sie tego zonatego, czy sie z Toba ozeni ??? Nie on pojezdzi i odejdzie. He..he... A wy i tak zostaniecie same, dla nastepnych szukajacych przygod i odskoczni zonatych. TA TRZECIA BYC JEST NIESTETY NIE KORZYSTNE:

Gość numerologia
znów nie widzę postów

[dalej ją męczę bo fajnie się ją męczy] może tam wpadnę tak to brzmi jakby potrzebowała wsparcia :P duchowego rzecz jasna >ariane84 nie za często wyskakujesz na topach jarka ? :D:D

Gość Siedze i mysle
Jak to dobrze, ze ja mam zone i kochanke w jednym :)

Gość co za temat
A ty blachara jestes i tyle

Gość co za temat
oplaca sie drogie wino pije

Gość oj bidulki jesteście
tak beznadziejnie zdesperowane że nie stać Was na wolnego super faceta tylko polujecie na najłatwiejszy łup, podstarzałych, łysiejących i brzuchatych żonatych, to nie trudna zdobycz nawet dla mężatki

Gość co za
Blachara

Gość to bardzo proste bo
facet ma doswiadczenie , wie,czego chce kobieta, jest na luzie, bo nie raz to sprawdził, nie stresuje się tym, jak wypadnie. To samo zreszta dotyczy męzatek.

Gość są po prostu
wyposzczeni przez żonki

Gość Ewa z eNKeja
żonkosie mają wyćwiczone prącia już i są znudzeni zonami, które najczęściej zapłodnili i chcą nowych kandydatek do przekazania genów (jeśli nie mają na alimenty i są biedni to się zabezpieczają, żeby tylko sobie poruchać) instynkty pierwotne to są i ewolucyjno-rozpłodowe mechanizmy dające ciąg la gatunku homo sapiens

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
potwierdzam ;)

Gość Ewa z eNKeja
kawalerzy tylko na eNKeju swoich ofiar do r00chania szukają!

Gość buhaha ha ha ha
NIe kazda STAC NA WOLNEGO FACETA. !!!!! NIEKTORE MUSZA SIE ZA ZONATYCH BRAC....TO TAKI TOWAR GORSZEJ JAKOSCI::):):) ZADEN WOLNY NIE CHCE BYC Z KURWISZONEM::):):)

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nie zawsze tak jest że żonaci szukają tylko przygody i rzucają .Moja znajoma jest szczęsliwą mężatką od czterech lat z "byłym żonatym kochankiem" .Rozwiódł się po 15 latach małżeństwa dla niej ,kochają się bardzo oboje po 40-stce.Co oni przeszli to wiedzą tylko sami i nikt nie wierzył że będą razem !!!Bardzo się kochają i on bardzo o nia dba.Więc różnie bywa.A swoją drogą KOBIETA Z ŻONATYM TO KURWISZON ,SZMATA,A ŻONATY Z KOCHANKĄ TO CO ŚWIĘCI ?????I tak w większości piszą kobiety o kobietach !!!!!Wstyd.

Gość mądra kobieta
wulkan to będziesz miała ale dopiero jak się żona któregoś dowie i to nie w łózku:)

Kobiety też zdradzają i to mężatki,niestety i jest to nagminne w mojej firmie.SPOTKANIA INTEGRACYJNE to dopiero festiwal kurestwa z obydwu stron.

Gość Ewa z eNKeja
żonaty ma więcej kasy, bo kawaler wszystko przepija!

A swoją drogą kochane panie mężatki (sama też nią jestem) ile to razy boli was głowa albo uważacie że sex z mężem to nagroda dla niego i traktujecie swoich mężów jak pieski które się nagradza sexem jak zasłużą i potem się dziwicie że idą na boki???????Zastanówcie się !!!!!

do swojego męża trzeba mieć zaufanie a co do sexu to trzeba go urozmaicać-szkoda mi was tępe lale że żonaci traktują was jak zwykłe przedmioty,co druga tutaj to zwykła naiwniaczka,która myśli że facet który ma jakąś tam stabilizację życiową zostawi to wszystko dla jakieś kochanki-w ogóle jak można być tą drugą,co to za życie?ciągle samotna...itd.

Gość Bogdanka.anka
"Zapytaj sie tego zonatego, czy sie z Toba ozeni ??? Nie on pojezdzi i odejdzie. He..he..." po co ma się ze mną żenić? Przecież ma żonę? Ja ie chcę go za męza ;)

Gość Bogdanka.anka
"szkoda mi was tępe lale że żonaci traktują was jak zwykłe przedmioty" he he, was za to traktują jak księzniczki :D do tego stopnia, że nie chcą was spermą własną urazić :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Ja mam bogate życie....
Co takie głupie pytania zadajecie... Pewnie, że są dobrzy bo trenują od wielu lat. Z żoną i innymi ... (nie łudźcie się, nie tylko z wami) Każdy się uczy .. Nawet takie głąby, u których mózg nie ma szansy się włączyć, bo jest za słaby... Ja wolę zdecydowanie mniej techniki, a więcej uczucia.. i nie zależy mi, aby wsadzał we wszystko co się rusza, aby potem miał technikę ..

Gość kasii
ty zawsze bedziesz ta druga bo sie nie szanujesz szmata