Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizka909

co zrobic w tym wypadku ???

Polecane posty

Gość luizka909

Mam duży problem spotykam sie z dużo starszym kolesiem który ma córke starszą ode mnie o rok nie mogę sie z nią dogadać a on tego nie rozumie prosze poradzcie co zrobic

Gość ciekawska kobieta
W sumie córka ma prawo Cię nie lubić. Najlepiej, to gdybyście spotykali się gdzieś z dala od niej. Co wy robicie, to wasza sprawa, a ona na siłe nie musi również zapałać miłością do Ciebię, tylko dlatego, że jej ojciec tak zrobił. Rozwiązanie proste, koniec tematu.

Gość kynia
tzn? w czym nie możecie się dogadać? więcej szczegółów ? Znam ten ból ale to Ty dołączasz do rodziny a nie oni do Ciebie, wiec musisz sie nagiąć.

Gość Dobrz ze to tylko
koles, a nic wiecej

Gość luizka909
wlasnie nie tylko z nia sie caly czas kloce tylko przez nia kloce sie jeszcze z nim a kloce sie o wszystko potem ona placze i biegnie do ojca

Gość luizka909
tylko my mieszkamy razem

Gość ciekawska kobieta
chory układ :(

Gość kynia
najczęstsze powody do kłótni? Ja tu Cię nie oceniam, ale wiedziałaś na co się piszesz.Musisz ugryźć się w język i przemilczeć;(Córka jego na pewno ma mu za złe, że jesteś młodsza.A co z jej mamą? Oglądałam nawet taki film, w którym kobieta faceta jest w wieku córki.Po jakimś czasie doszły do porozumienia.To tylko film;/

Gość ahahahahah i dobrze ci taaaak
ja tez nie zdzierżyłabym takie prostaka jak ty :o mieszkam z "kolesiem" język jak jakiejś podrzędnej suki spod latarni , on cie z ulicy przygarnął?