Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przykromibardzo

Dziewczyny pomożcie chyba własnie poroniłam

Polecane posty

Gość Przykromibardzo

Przed chwilą zobaczyłam cos niewiarygodnego.....nie zabezpieczam sie ze swoim chlopakiem ostatnio zle sie czulam jakos dziwnie pomyslalam ze moze to ciaza..(razem z chlopakiemplanujemy za niedlugi czas)nie zabezpieczamy sie ale wczoraj dostalam okresu..,,Przed chwila poczulam ze cos w duzej ilosci mi leci...poszlam do lazienki zmienic wkladke i na wkladce mialam małe przezroczyste jajeczko wielkosci mniejszej od jajka przepiórczego a w srodku cos mniejszego od mrowki.....az sie poplakalam czy to oznacza ze bylam w ciazy i poronilam? blagam pomozcie bo nie mam jak teraz sprawdzic tego do lekarza pojde jak skonczy mi sie okres...ratunku to jakas masakra

Gość Przykromibardzo
halo....nikt nie pomoze to wazne

to ty kura jestes, bo jajko znioslas :classic_cool:....zrob gniazdo, poloz jajko i wysiaduj, moze sie jeszcze cos wykluje :classic_cool:...niezly kogut z tego twojego faceta :classic_cool:

Gość Przykromibardzo
Bardzo k***a smieszne naprawde.....

w niektorych krajach aborcje mozna przeprowadzac legalnie a winnych nie. Natomiast natura nie potrzebuje praw, ona sama sobie je ustala. czyli jezeli poronilas to tak chciala natura, taka naturalna aborcja, na ktora nie ma wplywu nikt nawet ty. nie przejmuj sie, kochaj sie i zajdz w ciaze jeszcze raz.

Gość Przykromibardzo
Dzięki....wiem ze tak jest tylko to przykre

Gość kawka ja
o boze :o przeciez to tylko okres.... ja tez nie raz znajdywalam na podpasce' strzepki' ... daj sobie spokoj i juz napewno nie lec do lekarza bo pomysli zes szalona...

Gość bukaa
Możesz zrobić test ciążowy, jeżeli byłaś w ciąży, to powinna pojawić się jeszcze druga kreska. Zastanów się tylko - po co ci ta wiedza. Niczego już nie zmienisz. Naukowcy szacują, że ponad 75% ciąż jest wydalanych z organizmu we wczesnym stadium, najczęściej kobiety w ogóle nie wiedzą, ze były w ciąży.

Gość jaaaa tam ciebie rozuuumiem
mi kiedys po kopulacji z psem maly szczeniaczek wyskoczyl z cipki

Gość ty jestes autorko chora
psychicznie ;/

Niestety,ale to jest możliwe.Ja cię rozumiem,bo sama poroniłam w 6tc,więc wiem jak to wygląda.mogłaś nie mieć okresu,a jedynie plamienia.Idź do lekarza,nawet jak masz "okres"lub te plamienia.A bolał Cię brzuch?bo to też ważne!I olej te głupie komentarze,nie zwracaj na nie uwagi!

A po co do lekarza? Bo ma okres? Zrób test, jak już ktoś napisał. Ewentualnie potem myśl o lekarzu.

Po to,żeby sprawdzić,czy są pozostałości po ewentualnej ciąży,czy macica się dokońca wyczyściła,czy trzeba ją wyczyścić!A jeśli poroniła,to po co jej teraz test?

Jeśli była w ciąży to wyjdzie jeszcze druga kreska, bo hormon się jeszcze utrzymuje. Bedzie mogła stwierdzić, czy w tej ciąży była, jeśli nie, nie ma po co gonić po lekarzach z jakimiś urojeniami.

A na tak wczesnym etapie raczej nie zdarza się, żeby trzeba było czyścić. Jak ktoś napisał, jest wielokrotnie więcej zapłodnień niż urodzin, to co się być może zdarzyło nie jest niczym niezwykłym.

hm...może i racja,jeśli te 2 kreski wyjdą?A jeśli była w ciąży,a test teraz już tego nie pokaże,to chyba lepiej,żeby lekarz zobaczył czy macica się wyczyściła całkowicie.Ja poroniłam niby całkowicie,a i tak musiałam być czyszczona.Może lepiej to sprawdzić?Nie ma nic przujemnego w takim badaniu,ale chyba tak byłoby lepiej.Oczywiście to jest moje zdanie,a ona zrobi jak uważa.

Oj, to nieprzyjemnie miałaś :( współczuję. Ale może u Ciebie było to już na poźniejszym etapie?

Gość oni sciemniaja ze trzeba
czyscic... Jak nie ma zadnych niepokojacych objawow to organizm sam sobie radzi

Delilah dzięki,ja poroniłam na początku 6tc,może u Przykromobardzo być inaczej,hm...musi sama zdecydować