Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

heloł w sobotkę,pozdrawiam wszystkie perełki❤️ Tokina dzięki za linka❤️ dziękuje za przesyłki na @ najbardzie w głowie utknęło mi sznurowanie butów:P:) synuś lepiej buzka wraca do normy,tylko dietke ma ja z siostra dziś wyplewił trawkę kolo domku niedawno wróciłam,jakiś obiadek zrobic. a Roberta❤️ jak remoncik ? Bechemotku wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu🌼❤️ Wesołek❤️ Terterek ❤️ Personalna❤️ Rowerzystka❤️ Beti❤️ Banderasowa❤️ Pszczółka❤️ Zuuzik❤️ Poetka❤️ Bondi❤️ Marijka❤️ Małgorzata❤️ Przyjaźń jest jak chleb, nawet czerstwy, zaspakaja głód. Przyjaźń jest jak woda, zimna czy gorąca, gasi pragnienie. Przyjaźń jest jak sen, bez niego nie przeżyjesz. Tak jest z przyjaźnią. Choć daleko, to jednak blisko. Choć nie zawsze mówi, to ją słyszysz. Choć nie zawsze cCę dotyka, to ją czujesz ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Witam🖐️ U mnie piękny dzień :) słoneczny i ciepły🌻 Tokino no to wylegujesz się już na nowych fotelach ;) szybko Ci przywieźli. Roberta masz rację waga się nie liczy tylko nasze samopoczucie i zdrowie. Ja też nigdy się nie odchudzałam chociaż nieraz byłam jak pączuszek :P :D tylko teraz coś lecę z wagi bez odchudzania :( ale to chyba przez te moje jelita :( ❤️ Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru 👄

CześćDziewczynki👄 U mnie nic ciekawego:((( Tyram i tyram i tyram bechemotku👄najlepszego!!!🌼 kosmi 👄ściskaj syncia 👄 Idę lulu Życzę miłego wieczoru:-D Tulu ❤️

CześćDziewczynki👄 U mnie nic ciekawego:((( Tyram i tyram i tyram bechemotku👄najlepszego!!!🌼 kosmi 👄ściskaj syncia 👄 Idę lulu Życzę miłego wieczoru:-D Tulu ❤️

Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Doktorze, mój mąż nie wykazuje żadnej aktywności w łóżku i chyba w ogóle na niego już nie działam! - Dobrze, przepiszę pani takie kropelki, proszę je dawkować mężowi po trzy krople do każdego posiłku. To na pewno poskutkuje. Babka przychodzi do domu, wskakuje do wanny, potem przygotowywuje obiad. Będą pierogi. Babka sobie myśli: - Eee, trzy krople. Wleje od razu cała flaszeczkę, będzie zabawa aż miło! Przychodzi do domu mąż, pierogi lądują na stole, a babka znów do łazienki i przebiera się w seksowne ciuszki. Nagle słyszy wrzask męża: - STARA, CHONO TU! Żona odkrzykuje: - Już, momencik! Zaczyna poprawiać fryzurę. Za chwilę znowu słychać męża: - STARA, no chodźże tu szybko! Żona znów: - Jeszcze chwileczka! -już cała w skowronkach Znowu stary krzyczy: -STARA, chodź, bo nie mogę! Żona wyskakuje w te pędy z łazienki, wpada do pokoju... Mąż siedzi przy stole i trzyma się za brzuch ze śmiechu: -Ty, stara, patrz - pierogi się pie***lą!

Jaś i Małgosia idąc przez las zgrzeszyli. Pobożny Jaś postanowił, że pójdą do najbliższego kościoła wyspowiadać się z grzechu. - Proszę księdza zgrzeszyłem z Małgosią - wyznaje Jaś. - Proszę księdza zgrzeszyłam z Jasiem dwa razy - mówi Małgosia. - Jak to - mówi ksiądz - Jaś powiedział, że jeden raz? - On zapomniał proszę księdza, że jeszcze będziemy wracać przez ten las...

Witam dopiero teraz przyszłam z pracy o 14 ale zjadąłm i poszal;m spać apózniej zadzwoniła koleżanka żeby zną iść na dzialkę poszłąm i przyszłąm teraz za bardzo nie widzęco piszę bo wypiłyśmy po 3 piwka i jakoś w głowie mi szumi pozdrawiam serdecznuie

🖐️ Ogladam Eurowizje:) Chyba coraz mniej podoba mi sie ten konkurs:O

ale pocieszam sie ze nie ma czego zalowac:O Beznadziejny sie robi ten festiwal. A wlasciwie to jest juz od paru lat beznadziejny.

Witam niedzielnie 🖐️ a że nie ma jeszcze nikogo za zapraszam na kawkę (_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_) herbatkę{_}{_}{_}{_}{_}{_}{_}{_}{_} oraz inusię(_)*(_)*(_)*(_)*(_)*(_)*(_)*(_)* u mnie leje od rana paskudna pogoda ale to nic i tak nie miaalm planów n wychodzenie z domu dzisiaj

Dzień dobry w deszczową niedzielę Betusia dziękuję za kawusię i za to że chciało Ci się wstać wcześnie mimo wczorajszego rauszu:D ale czasem i to jest potrzebne 👄 U mnie wczoraj cały dzień był zakręcony, pewnie dlatego że byłam niewyspana to nie miałam ochoty na żadną pracę ale za to cały swój czas poświęciłam wnusi. Wieczorem robiliśmy grilla ale nie dało się zbyt długo posiedzieć na ogrodzie, bo zaczął padać deszcz:( Mała padła na puchy i zasnęła, tak że miałam kolejną noc chodzoną :D Jak sobie poszłam do drugiego pokoju to za chwilę ona za mną :D ja wracam do swojego pokoju , ona już to wyczuwa i znów przychodzi do mnie :D , no ale przynajmniej coś spałam, mimo tego nocnego łażenia, bo przynajmniej nie krzyczała :D Dziś od rana pada, jest chłodno, a ja się cieszę bo moje sadzonki pomidorów będą podlane i ja już nie muszę tego robić:D Zostały mi jeszcze trzy skrzynki do wysadzenia , ale chyba raczej już odpuszczę, bo w sumie pracy przy tym sporo a po co mi aż tyle pomidorów. Martwię się czy te ostatnie przymrozki nie uszkodziły kwiatostanów drzewek owocowych, orzech jest całkowicie omrożony:( a reszta to się okaże później. Obawiam się że może powtórzyć się historia z ubiegłego roku i znów nie będzie w ogóle owoców:( Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i życzę miłego dnia👄👄

Tokina ❤️ no tak byłam wczoraj troszkę wstawiona ale już od 3 nie spałam ale co mi tam jedno życie się ma i trzeba z tego korzystać jeszcze jutro odpoczywam

Witam serdecznie niedzielnie:) Tokino u mnie też od nocy leje,ja z tego faktu również jestem zadowolona,bo mi przynajmniej porządnie nawodni rośliny w ogrodzie.:) Życzę wszystkim dziewczynom udanego dnia, pomimo nie za dobrej pogody.Ale jak na "zimną Zośkę" to i tak nie jest za chłodno, u mnie 13 st. Od jutra prognostycy zapowiadają poprawę pogody.:D Pozdrawiam

dziewczynki zapodaje obiadek młode ziemniaczki z koperkiem @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ kotleciki z piersi kurczaka $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ oraz mizeria (_____________) zapraszam

Witam w niedzielne południe ❤️ Beti dziękuje za kawusie - dzisiaj wyjątkowo dobra bo wypita w łóżku ❤️ uwielbiam pić kawe w łóżku :classic_cool: Jakoś oczu dzisiaj otworzyć nie mogłam - spałam i spałam Beti dziękuje za obiadek - już nie musze gotować skoro podałaś :D ❤️ U mnie też pada ale nie mam ni przeciwko temu bo u nas jest tak sucho, ze zaczęłam mieć wizji klęski urodzaju i cene truskawek 10 łełro za kilogram :O Na deser proponuje ciasto kruche z rabarbarem i bezą - wczoraj osobiście piekłam wyszło znakomicie: kruche, delikatne, słodziutkie I____################____I? ZAPRASZAM W tej chwili prasuję i słucham muzyki i jest mi wyjątkowo bo małża przybiegł z lampką czerwonego wina mmmmmm.... a więc do ciasta podaję po lampeczce winka dla zdrowotności YYYYYYYYYYYYYY jest miło ale dzisiaj jakoś wyjątkowo smutno mi - mam ochote popłakać choć specjalnie nie ma powodu - czasem tak mam, że użalam sie nad soba przed samą sobą - nikt w domu tego nie musi widzieć... ale Wam moge powiedzieć i troche może jest lżej

Betuś , dzięki za obiad, fajnie że sobie zjem przez kogoś ugotowane, już mi się trochę znudziło to stanie przy kuchni i wymyślanie kolejnych dań :) Tereterku, ciasteczku pucio...mniam,mniam, też muszę upiec takie z rabarbarem bo teraz przecież sezon, dzięki.Na pocieszenie napiszę że nie tylko Ty masz takie dni kiedy chce się beczeć właściwie bez powodu:( Muszę się przyznać że dość często tak po prostu mam :( i jak chwyci za gardło tak trzyma, nie raz cały dzień :( Dobry sposób na poprawę humoru ta lampeczka wina :D widzę że Małżyk dba o Ciebie bardzo, bardzo, bardzo i doskonale wyczuwa Twój wewnętrzny smutek, brawo dla niego. Ja dziś mam lepszy humor i też słucham muzyki w dodatku podśpiewuję :D co niektórym przeszkadza, bo bardzo fałszuję :D:P ale mam to w nosie, też chcę czegoś tylko dla siebie :D

Terterku❤️[Tokina❤️ terteku dziękuje za cisto jest pyszne a i za winko napije sie co mi tam tylko tak nie wiem czy codzienne picie jet dobre ale twoje winko nie zaszkodzi a co do dni kiedy mi się chce beczeć to mam często takie dni

Jejciu.......bardzo sie cieszę, że jeszcze o mnie pamiętacie ....AJLAWIU!!! I to tak najmocniej jak potrafię. 👄 Kochane dziewczątka. Prawie mnie nie ma na kompie :( Sytrzelił se pieronek blisko mojego domu i uziemił mi kompa na ponad dwa tygodnie ..... Po licznych wymianach części, zworów i czegos na czym sie kompletnie nie znam.....wreszczie działa 🌼. U mnie stagnacja :( ...Roboty od jasnej ciasnej, ale atmosfera w pracy SUPEROWA więc NIGDY nie będę narzekać. Jeszcze pamietam mój poprzedni urząd i wierzcie mi, do dziś mam koszmary z tego okresu :( W uczuciach też z czasem coraz goręcej...:P...więc chyba wszystko oki :). W domu mam małego pieska z jamnikowatych (ochrzciłam go Gucio), jest przekochany. Acha....po raz pierwszy zostałam kurczęcą mamą. A znaczy to to, że jedna z moich kur nie chciała zejśc z gniazda, tylko sie uwzięła, zeby zostać mamą. No to jej podłozyłam 14 jaj do śmiechu. I stało sie tak, że mi wylęgła 14 kurczątek. mama się za glowę złapała, bo teraz to rzadkość, żeby sie tak ładnie wylęgły :) i tak sobie jakoś zyję. Pobudka przed szóstą, praca od 7 do 15, potem dom, działka, ogródek, a co drugi tydzień weekend ze Szczęściem :) Co do wierszy.ZUPEŁNIE mi brakuje czasu, a przede wszystkim Weny. Może jeszcze kiedyś :). Ale......pod koniec maja mam byc gościem w klasie gimnazjalnej na lekcji języka polskiego, bo nauczycielka wyniuchała moje wiersze w necie. Oczywiście, że sie zgodziłam gdy mnie o to poprosiła, bo przeciez jeszcze nie powiedziałam AMEN :P Sorki za literówki, ale padam na pychol. Wszystkim, które świetowały a przegapiłam..... 🌻🌻🌻 X 1000....SAMYCH UŚMIECHÓW na gębusiach. Papatki :)

Dzień dobry 🌻 rozpoczynamy nowy tydzień ❤️ Zapraszam na świeżą kawusie (__)? (__)? (__)? (__)?(__)? (__)? (__)? (__)? herbatke (__)? (__)? (__)? (__)? inusie (__)? (__)? (__)? (__)? Popadało, odświeżyło - u mnie pachnie lasem i nareszcie przestało straszyć suszą Poetko! ciesze sie, że jesteś, że wszystko w porządku ❤️ ❤️ ❤️ i tak trzymaj 👄

witam🖐️ Terterku dziękue za kawkę śniadanie ❤️ Poetka ❤️ u mnie świeci słoneczko zapowiada się ładna pogoda i dalszy ciąg u mnie w domu remontu dzisaj brat be zrywał tapety u rodziców w pokoju a po południu idzemy kupić jakieś tapety ja zaraz idę na miasto może sobie coś kupie zobaczymy pozdrawiam Was wszystkie serdecznie ❤️👄

Dzieńdoberek wszystkim 🖐️ Terterku śniadanie pyszne i pięknie podane - dzięki 👄 U mnie dzisiaj mokro i chłodno, nigdzie nie wychodzę, pewnie wezmę się za prasowanie :( Beti co ładnego kupiłaś? Miłego dnia wszystkim życzę🖐️

witam poniedziałkowo. Terterku śniadanie super Dziewczynki mam takie pytanie,wiem kiedyś spisywałyście się juz przez internet,napiszcie czy z domu kazdego jedna osoba spisuje na formularzu wszystkich czy każdy z domowników robi to oddzielnie,czy podaje się ile osób zameldowanych jest w danym mieszkaniu? Nie chce na razie wchodzic tam na tę stronę bo aby zobaczyć pytania trzeba podać pesel/

Dzień dobry wszystkim 🖐️ Terterku śniadanko mniam, mniam 👄 no ale z tymi sokami pomidorowymi hi, hi przesadziłaś :P :D i na dodatek ja nie mogę , bo na pomidorki mam uczulenie :( 🖐️ Marijka fajnie, że się pokazałaś :)👄 ta pogoda to chyba wszędzie płata takie figle. Pozdrawiam i życzę miłego dnia 👄🖐️

Dzieńdoberek wpadłam na późne śniadanie a tu widzę dziś wszystko zjedzone :D więc ja złapię się za sok pomidorowy bo jego tu dziś dostatek a w nim oczywiście potas, mniam, Tereterku wielkie dzięki za taki pomysł 👄 U mnie świeci słońce i niby ciśnienie wzrasta ale ja jakaś taka oklapnięta jestem :( Przemeblowałam w pokoju, bo oczywiście jak pisałam Małż się buntuje i nie chce nowego fotela, musiałam mu zostawić jego w spokoju w związku z tym konieczne było przemeblowanie. Po tej czynności siły mi opadły, pewnie z braku śniadania, no ale po wypiciu kilku szklaneczek soku pomidorowego stanę do pionu :D i pewnie jak Bondi zabiorę się za prasowanie. Poetko, cieszę się że nadal jesteś zadowolona z pracy i tak trzymać, szkoda że weny brak , wciąż czekamy na Twoje natchnienie i coś co zachwycie nasze serca. Beti, a ja się cieszyłam że Ty dziś odpoczywasz a tu widzę zapracowana nawet w domu jesteś. Bardzo jestem ciekawa ostatecznego efektu tego remontu prowadzonego przez brata, kliknij parę fotek👄 Małgorzatko, nie spisywałam się choć miałam taki zamiar, jeszcze popatrzę jak się to robi, ale jakoś nie potrafię się ostatnio do niczego zmobilizować :( Pszczółko Bondi

Tokina❤️odpoczywam brat nie przyszedł i nic nie jest robione nie wiem kiedy zacznie jak mu sie będzie chciało ale co mnie to niech robi jak chce a teraz zupka szczawiowa na obiad (________________________________) z jajkiem zapraszam i życzę smacznego